• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar yardım edrmisiniz bana

ilkyaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
508
0
116
39
Aydın
ben koyu bi turuncu elde etmek istiyorum yani kızıl turuncu gibi igoranın 8.77 sine boyasam tam olarak istedigim tutar mı katalogdan bakarmısınız karıstırmam falan gerejkr mi ffbana da el atın bi

Eklentiler

• $igora.jpg
    $igora.jpg
    93,3 KB · Görüntüleme: 113
  • $z4schwarzkopf_igora_intenso.jpg
    $z4schwarzkopf_igora_intenso.jpg
    22,2 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleme:
bunlar da istediğm tonlar

Eklentiler

• $marciacrossxm7.jpg
    $marciacrossxm7.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 101
isterseniz şunu da araştırın belki bu boyayı kullanan çıkar buradan ,belki sonuç almıştır ben kullanmadığım için olur yada olmaz diyemiyorum sadece bu boyayıda görmenizi istedim

sacımı zaten tarcın bakıra boyuyorum birazdaha canlı istiyorum 2 aydır tarcın bakır kullanıyorm

canım sacının rengi eger koyuysa ilk bayamada asla o renk olmaz ve evde bu rengi elde etmen imkansız

cunkü bende o renk istedim ve evde denedim olmad
kuaförde saçımı açarak yaptılr çok güzel oldu hatda şakir kuaförde yaptırmıstım aydındasın sanırım bilirsin ve çok memnun kaldım yanmadıda sacım çok sevinmiştim bence evde deneme çünkü açıcı olmadan orenk zor elde edilir yinede sen bilirsin canm

yada evde boyasan bile kuaförde cılada atdırabilirsin ben kızıl yaptıgımda öyle yapıyordum çok parlak oluyordu

birde lorealdense bence koleston daha kalıcı oluyor uzun süre kullanıyordum ben ondan memnunum enazından

çk tesekkurler yardımlarınız için ozaman vben igoranın 8 77 sni deneyeyim.zten palette tarcın bakır kullanıyorum o da 8 77.igora daha kalıcıymıs

saçımı orial ile açıp tarçın bakır yaptım ama saç diplerimi açmamıştım boyalı olan yerleri açmıştım ,dipler ise kendi rengimin [ kumralın ] üzerine direkt tarçın bakır

Son düzenleme:
selam ben paletteyi de igorayı da denedim 3gün önce igora 8.77 ye boyadım va tarçın bkırdan daha canlı oldu şimdilik çok güzel ama yıkayınca nasıl olur bilmiyorum.

canım bu rengin üstüne röfle asla olmaz röfle olması için bu rengin orella açılıp renginin akıtılması lazım ancak o zaman röfle yaptırabilirsin yerimseniben

Back