• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar yardım edinn:(

Meloo

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
23
0
286
İzmir
Öncelikle merhaba hepinize:) Benim şöyle bir sorunum var:( doğal saç rengim koyu sarı ve güneşte açılıyor.. ben koyu kumrala boyadım palette ardından 1-2 ay sonrada açık kumrala..ve gecenlerdede kahve köpüğüne.. açmadı saçımı tabi:( çok çok az fark etti belli bile değil.. anlıcağınız saçlarım koyu halen ve açmak istiyorum ama yakmadan bana yardım edebilirmisiniz.. :(

canım saçını açmak istıyosan yeşil dalan sabunla saçını yıka saçının boyası akıyo ve saçın acılıyo.ayrıca zeytınyağının içine bebek pudrası koy saçına sür onu güzelce bı saat yada yarım saat beklet ve yıka sacı acıyomus kuaförum söyledi banada.orealle actırma saçın mahvolur doğal yolları dene ben memnun kaldım inş yardımcı olabılmısımdr:1:

canım saçını açmak istıyosan yeşil dalan sabunla saçını yıka saçının boyası akıyo ve saçın acılıyo.ayrıca zeytınyağının içine bebek pudrası koy saçına sür onu güzelce bı saat yada yarım saat beklet ve yıka sacı acıyomus kuaförum söyledi banada.orealle actırma saçın mahvolur doğal yolları dene ben memnun kaldım inş yardımcı olabılmısımdr:1:

Çok saol cnm denicem bugün :))

cnm sen bunları uyguladın sanırım ne kadar acıldı pekı sacın hangi renkti hangi renk olduuuu:)

Back