Kızlar yardim edin:(

Lazkizikader

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
164
136
103
29
Öncelikle herkese slm uzun yıllardır çocuk istiyorum ve hicbir sorun yokken olmadı dun doktora gittim polikistik över teşhisi koydular yumurtalığın da ufak ufak kistler var dedi bu da yumurtlamayi engelliyor dedi inofolic diye bir şase verdi kullanmaya başladım kotu bir hastalık mi çocuk sahibi olmam zor mu bnm gibi olan var mi aranızda yardim edin bana

Ben de polikistik overliyim etrafımda da birçok kişi öyle. Yumurtlama sorunumuz oluyor evet ama onu da klomen gibi yumurta geliştirici ilaçlarla aşabiliyoruz. Ben klomenle hamileyim çok şükür. Tavsiyem başka doktora gidin klomen isteyin. Ne kadar süredir istiyorsunuz bilmiyorum ama size tavsiyem 3 ay klomen deneyin sonra rahim filmi çektirin birkaç ay doğal deneyip sonra yeniden klomen deneyin. Hala olmadıysa aşılama olabilirsiniz. Boşuna zaman kaybetmeyin tedavisi olmayan bir şey değil. Moralinizi bozmayın bir an önce tedaviye başlayın.

CNm ben hic doktora gitmedim ilk gittiğimde düzensiz adet olarak gittim ve ufak ufak kistler dedi tehlikeli birşey demedi inş değildir de bu konular hakkında pek bilgim yok

CNm ben hic doktora gitmedim ilk gittiğimde düzensiz adet olarak gittim ve ufak ufak kistler dedi tehlikeli birşey demedi inş değildir de bu konular hakkında pek bilgim yok
O ufak kistler polikistik over oluyor. Korkulacak bir şey yok canım. Sadece doğal yoldan hamile kalmak zor ama dediğim gibi klomen gibi basit bir hap bile yunurtlamayı sağlayıp hamile kalmanı kolaylaştırıyor. Doktorun klomen tedavisine başlasın bence adet olduğunda. Daha fazla bekleme.

Adet un 3.günü gel dedi büyük ihtimal pazartesi veya salı gidicem hormon tahlili yapicak sanırım siz klomen ile hemen kaldiniz mi hamile

Adet un 3.günü gel dedi büyük ihtimal pazartesi veya salı gidicem hormon tahlili yapicak sanırım siz klomen ile hemen kaldiniz mi hamile
Benim düşüklerim de oldu toplamda üç kere klomen kullandım farklı zamanlarda ve ilk denemede kaldım hep. O yüzden korkmayın polikistik overden. Klomene cevap vermezse yumurtalıkların aşılama denersin onda zaten çok daha yüksek ihtimal.

Bende bir düşük yaşadım daha doğrusu ilk evliliğim de sonrasında ayrıldım hic doktora gitmedim olsun diye simdi tekrar evlendim 10 ay oldu hic korunmadik

Inşallah hayırlısıyla olur bebeğiniz. Biraz çaba gerektiriyor sadece.

Aynı durumu bende yaşadım dediğiniz gibi ufak ufak kistlerim vardı ilaç tedavisi uyguladığımız sırada hamile kaldım bikaç gün önce 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim üstelik benim rahmimin ters olması süt hormonlarımın yüksek olması gibi sorunlarımda vardı ve şu an çok şükür hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Çok güzel haber inş benim de olur nasıl tedavi yaptı doktorunuz biraz anlatır misin

Çok güzel haber inş benim de olur nasıl tedavi yaptı doktorunuz biraz anlatır misin
Kistlerim için kesinlikle tavuk yemeyi yasakladı tavuk kistlerin dostu dedi bol bol ananas ve balık yememi söyledi tabiki bide bol bol su içmem gerektiğini söyledi ilaç olarakta folik asit verdi sadece 1 ay sürmedi hamile kaldım inşallah sizde güzel haberler alırsınız

Bana inofolic verdi adet oldum bıraktım bugün gittim hormon tahlili yaptı sonuçları saat iki de alicam umarım birşey cikmaz

Bana inofolic verdi adet oldum bıraktım bugün gittim hormon tahlili yaptı sonuçları saat iki de alicam umarım birşey cikmaz
İnşallah bişey çıkmaz ama bence sizde folik asit kullanın derim ben hamile kalmayı kolaylaştırıyo ayrıca ben hamileyim ve hala kullanıyorum doktorum verdi zaten o ilaç değil takviye sadece Allah sizede tüm isteyenlerede nasip eder inşallah

Hormon tahlilim temiz çıktı klomen önerdi önümüzde ki adetten sonra baslicam bu ay eşim yanımda olmicak onun icin. Klomen umarım fayda eder inofolic de bir follik asit toz olanindan içtim bir süre şuan bıraktım inş bu vesile olur Rabbim de senin bebeğini kucağına almaya nasip eder ins

Çok sevindim temiz çıkmasına çok teşekkür ederim sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…