- 23 Temmuz 2016
- 164
- 136
- 103
- 29
- Konu Sahibi Lazkizikader
-
O ufak kistler polikistik over oluyor. Korkulacak bir şey yok canım. Sadece doğal yoldan hamile kalmak zor ama dediğim gibi klomen gibi basit bir hap bile yunurtlamayı sağlayıp hamile kalmanı kolaylaştırıyor. Doktorun klomen tedavisine başlasın bence adet olduğunda. Daha fazla bekleme.CNm ben hic doktora gitmedim ilk gittiğimde düzensiz adet olarak gittim ve ufak ufak kistler dedi tehlikeli birşey demedi inş değildir de bu konular hakkında pek bilgim yok
Benim düşüklerim de oldu toplamda üç kere klomen kullandım farklı zamanlarda ve ilk denemede kaldım hep. O yüzden korkmayın polikistik overden. Klomene cevap vermezse yumurtalıkların aşılama denersin onda zaten çok daha yüksek ihtimal.Adet un 3.günü gel dedi büyük ihtimal pazartesi veya salı gidicem hormon tahlili yapicak sanırım siz klomen ile hemen kaldiniz mi hamile
Çok güzel haber inş benim de olur nasıl tedavi yaptı doktorunuz biraz anlatır misinAynı durumu bende yaşadım dediğiniz gibi ufak ufak kistlerim vardı ilaç tedavisi uyguladığımız sırada hamile kaldım bikaç gün önce 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim üstelik benim rahmimin ters olması süt hormonlarımın yüksek olması gibi sorunlarımda vardı ve şu an çok şükür hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kistlerim için kesinlikle tavuk yemeyi yasakladı tavuk kistlerin dostu dedi bol bol ananas ve balık yememi söyledi tabiki bide bol bol su içmem gerektiğini söyledi ilaç olarakta folik asit verdi sadece 1 ay sürmedi hamile kaldım inşallah sizde güzel haberler alırsınızÇok güzel haber inş benim de olur nasıl tedavi yaptı doktorunuz biraz anlatır misin
İnşallah bişey çıkmaz ama bence sizde folik asit kullanın derim ben hamile kalmayı kolaylaştırıyo ayrıca ben hamileyim ve hala kullanıyorum doktorum verdi zaten o ilaç değil takviye sadece Allah sizede tüm isteyenlerede nasip eder inşallahBana inofolic verdi adet oldum bıraktım bugün gittim hormon tahlili yaptı sonuçları saat iki de alicam umarım birşey cikmaz
Çok sevindim temiz çıkmasına çok teşekkür ederim sağolunHormon tahlilim temiz çıktı klomen önerdi önümüzde ki adetten sonra baslicam bu ay eşim yanımda olmicak onun icin. Klomen umarım fayda eder inofolic de bir follik asit toz olanindan içtim bir süre şuan bıraktım inş bu vesile olur Rabbim de senin bebeğini kucağına almaya nasip eder ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?