• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım edin

LoreNa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
1.235
12
46
Diğer
mrb hanımlar tweetr da takipçileri yada takip edilenleri kaldırmak/silmek mümkün mü mümkünse nereden yapıcam bunu?Allah aşkına yardım edin bi beceremedim tweettr ing olduğu için:((((((((((

favorites diye bir bölümde var ordanda birilerini kaldırmak mümkün mü

kaldırmak istediğin şahıs kimse onun twitter sayfasını aç, ne yazıyordu hayırlamıyorum ama sağ tarafta işaret vardı, takibi bırak takipçilerden çıkar filan diye, hesabım kapalı ne zamandır da anca bu kadar hatrladımm.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Canım tam ne demek istediğini anlamadım ama takip etmeyi bırakmak için takip ediliyor yazan mavi butona tekrar tıklaman yeterli.. takipçiyi silmek içinde resimdeki yer var..

$Adsız.jpg

Canım tam ne demek istediğini anlamadım ama takip etmeyi bırakmak için takip ediliyor yazan mavi butona tekrar tıklaman yeterli.. takipçiyi silmek içinde resimdeki yer var..

Eki Görüntüle 707227

cnm ben zaten oraya tıkladm yani resimde işaretlediğin yere ama beceremedim çünkü ingilizce ama bi daha deniyim,bu arada türkçeye nerden çeviricem bilmiyorum böyle bişey anlamıyorum

kaldırmak istediğin şahıs kimse onun twitter sayfasını aç, ne yazıyordu hayırlamıyorum ama sağ tarafta işaret vardı, takibi bırak takipçilerden çıkar filan diye, hesabım kapalı ne zamandır da anca bu kadar hatrladımm.

açtımda öyle bşy yok belkide değişmiştir

kızlar bilenler yardım etsin ltfen:(ing olduğu için beceremiyorum sanırım ama türkçeyede çeviremiyorum seçeneklerden işaretliyorum tekrar ing oluyo:(((

Kimi silmek istiyorsan onu block yap, listenden çıkmış olur :)

Back