• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım edin :(

maatra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2008
180
0
116
Antalya
doğum kontrol hapı kullanıyorum geçenlerde ilacı yanıma almayı unuttuğum için yeni ilaç aldık ondan bir tane içtim sonra ve geldim kutumdaki bir ilacı attım ama şimdi fazla mı içsem eksik mi bilemedim 21 değil 22 tane içsem sorun olur mu :(

Aynı gününde aldıysan bişey olmaz.Fazla içmen birşeyi değiştirmez canım.

Aynı gününde aldıysan bişey olmaz.Fazla içmen birşeyi değiştirmez canım.

ya bugün 8. yi içmem lazım sanım ama ben dünden içmişim fakat emin olamıyorum eksik içmek istemiyorum o yüzden 22 tane içmiş olucam sanırım kutu bittiğinde tedirgin oldum umarım birşey olmaz

JANIM BENIM cok onemlı dıl bu durum

mesela bı gun ıcmeyı unuttun dyer gun ıkı tane ıc demıstı doktor bana 3 4 gun aksatmadın surece her hangı bı sorun olmaz demıstı bana

yane bu durumda telaslanmana grek yok eyer unutursan ust uste ıc yada 22 yaptın gbı su an yap cok pek bısı fark etmes

JANIM BENIM cok onemlı dıl bu durum

mesela bı gun ıcmeyı unuttun dyer gun ıkı tane ıc demıstı doktor bana 3 4 gun aksatmadın surece her hangı bı sorun olmaz demıstı bana

yane bu durumda telaslanmana grek yok eyer unutursan ust uste ıc yada 22 yaptın gbı su an yap cok pek bısı fark etmes

çok teşekkür ederim eksik içmekten se 22 tane içeceğim artık :)

Back