• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar yardım edin....

fulya6118

İcra memuru
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
199
1
116
34
kızlar saçımı boyiycam ama kararsızım. CADIARZUbal köpüğü düşünüyorum ama sorduğum kişilerin %50 si yakışır %50 si böyle kalsın dediler.:1shok: sizlerinde fikrini almak istiyorum.. şuanki haliminde resmini ekliyorum.ve boyamak istediğim rengi..bunun dışında önereceğiniz renk olursa resmini eklerseniz çok sevinirim.(bide saçım kıvırcık) herkese tşklerr.Şeniz
beyonce_6.jpg
5776_104146903902_606898902_2129594_1799891_n.jpg

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim canımm ya korkuyorum işte hiç açmadım şuana kadar saçımı güzel olmazsa bidaha siyaha dönersem çok yıprancak saçım.çok kararsızım..:((

hepimiz hayatımızda değişiklik istediğimizde ya boyatıyor yada kestiriyoruz ,ama seninki çok riskli bir karar.boyatmak yerine git lens al.inanki o bile değişim ve riski yok .en fazla bir kaç far alırsın havan değişir

Bence şu anki halin çok daha güzel.Dikkat ettiysen resimdeki kadının teni esmer kaşlarda boyanmış.Çağla Şikel inde saçı benzer renk yakışıyor, çünkü teni bronz.

Bence balköpüğü rengi seni çok solgun gösterir cnm

sanki o renk sana yakışmayacak gibi bir his var içimde...

ama illa değişiklik istiyorsan uzman bir kuaförden yardım al derim..

evet bu resimdede baya beyaz çıkmışım ya.normalde daha karayım. peki hangi renk yakışırr sizce??tşklerr

hepimiz hayatımızda değişiklik istediğimizde ya boyatıyor yada kestiriyoruz ,ama seninki çok riskli bir karar.boyatmak yerine git lens al.inanki o bile değişim ve riski yok .en fazla bir kaç far alırsın havan değişir

katılıyorum arkadasıma sacların cok guzel.lens al degısıklık olur o da. ama bence o sac sana yakısmaz cunku orda beyonce bronz tenlı ama sen oyle degılsın soluk benızlı gıbı durucaksın gıbıme gelıyo:uhm:

Back