17.02 de adet oldum bu ay olmadım 17.03 te doktora gittim spiral taktırmak için test yapıldı sonuç negatif çıktı akşam özele gittim rahim boş kalınlaşmada yok denildi turlusal verdi dün 2 tane test yaptım evde ikinci çizgi 3-4 dk sonra silik çıktı bugün doktora gittim beta 50.9 çok yeni gözüküyor kimyasal gebelikte olabilir dedi doktor ben istemiyorum açıkcası ama normalde 5 haftalık gebe olmam gerekmiyormu yada adet görmem gerekmiyormu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yardım edin
- Konu Sahibi cicek7813
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Doktor birşey demedimi17.02 de adet oldum bu ay olmadım 17.03 te doktora gittim spiral taktırmak için test yapıldı sonuç negatif çıktı akşam özele gittim rahim boş kalınlaşmada yok denildi turlusal verdi dün 2 tane test yaptım evde ikinci çizgi 3-4 dk sonra silik çıktı bugün doktora gittim beta 50.9 çok yeni gözüküyor kimyasal gebelikte olabilir dedi doktor ben istemiyorum açıkcası ama normalde 5 haftalık gebe olmam gerekmiyormu yada adet görmem gerekmiyormu
Birde alttan muayene etti hiç bişey yok kalı
Doktor birşey deme
Geç yumurtlama olmuş olabilir belki o yüzden yeni gebeliktir diğer testle netleşir art
Beta 50 ise kese falan oluşmamış olduğu için alttan muayenede de görünmez diye düşünüyorumBirde alttan muayene etti hiç bişey yok kalı
Bende baktım 700 olması gerekiyormuş ama bu bayağı bi geç döllenme oldu sanırsam son adetimden 5 buçuk hafta geçtiBeta 50 ise kese falan oluşmamış olduğu için alttan muayenede de görünmez diye düşünüyorum
Acaba yükselir mi bu değer merak ediyorumBeta 50 ise kese falan oluşmamış olduğu için alttan muayenede de görünmez diye düşünüyorum
Artık Allah bilir canım paniklemeden bekle bakalım galiba değerin dün 50 çıkmış eğer dayanamazsın yarın tekrar ver kan yükseliş değeri ip ucu verir sanırımAcaba yükselir mi bu değer merak ediyorum
Ben yükselmesini istemiyorum işte ve şu an 4-5 saattir şiddetli kasık ağrım var ayriyeten turlusal kullandım doktor yazınca bide negstif çıkınca geçen haftaki sonuç adet olayım diyeArtık Allah bilir canım paniklemeden bekle bakalım galiba değerin dün 50 çıkmış eğer dayanamazsın yarın tekrar ver kan yükseliş değeri ip ucu verir sanırım
Canım eğer bebek yerleşmişse her türlü yükselecek o değer. Söktürücünğn bir etkisi yok yani çok var bu şekilde hamileyken kullanmış olan. Beklemekten başka çaren yok şu anBen yükselmesini istemiyorum işte ve şu an 4-5 saattir şiddetli kasık ağrım var ayriyeten turlusal kullandım doktor yazınca bide negstif çıkınca geçen haftaki sonuç adet olayım diye
Biraz daha bekle canım. Hakkında hayırlısı olsun bakalım.Birde alttan muayene etti hiç bişey yok kalı
- 3 Ocak 2021
- 3.344
- 1.029
- 83
- 35
Canım biraz benim duruma benzettim ya belki banada bir yorumun olur adetim normalde hiç geçilmez şuan 13 gündür gecikiyor pazartesi testim silik çıktı dün kan verdim sağlil ocağında sonuç 0 çıkmış çok şaşırdım hem gebelik belirtisi yaşıyorum hem testte çıkıyor ama kanda sıfır şüpheye düştüm testimde ilk 10 dakika içerisinde çıktı çizgi atayım17.02 de adet oldum bu ay olmadım 17.03 te doktora gittim spiral taktırmak için test yapıldı sonuç negatif çıktı akşam özele gittim rahim boş kalınlaşmada yok denildi turlusal verdi dün 2 tane test yaptım evde ikinci çizgi 3-4 dk sonra silik çıktı bugün doktora gittim beta 50.9 çok yeni gözüküyor kimyasal gebelikte olabilir dedi doktor ben istemiyorum açıkcası ama normalde 5 haftalık gebe olmam gerekmiyormu yada adet görmem gerekmiyormu
Eklentiler
Benimde böyle çıktı kaç tane test yaptım hep silik 1 hafta önce hamilelik yoktu kanda 1 hafta sonra 50.92 çıkıyor zaten şu an adetimden 6 hafta geçmiş durumda her şekilde gözükmesi gerekir betanın en az 1000-1500 olması gerekiyor ve dünden ber aşırı derecede kasık ağrım var benim şirlet doktoru dış gebelikte olabilir dedi sanki çyle gibi geç döllenme bile olsa bu beta çok az geçen hafta üstten bu hafta alttan muayene oldum ama bırak keseyi rahim kalınlaşması bile yok pazartesi gidicemCanım biraz benim duruma benzettim ya belki banada bir yorumun olur adetim normalde hiç geçilmez şuan 13 gündür gecikiyor pazartesi testim silik çıktı dün kan verdim sağlil ocağında sonuç 0 çıkmış çok şaşırdım hem gebelik belirtisi yaşıyorum hem testte çıkıyor ama kanda sıfır şüpheye düştüm testimde ilk 10 dakika içerisinde çıktı çizgi atayı
Bence bi doktora git hemen eğer durumun varsa özeleCanım biraz benim duruma benzettim ya belki banada bir yorumun olur adetim normalde hiç geçilmez şuan 13 gündür gecikiyor pazartesi testim silik çıktı dün kan verdim sağlil ocağında sonuç 0 çıkmış çok şaşırdım hem gebelik belirtisi yaşıyorum hem testte çıkıyor ama kanda sıfır şüpheye düştüm testimde ilk 10 dakika içerisinde çıktı çizgi atayım
- 3 Ocak 2021
- 3.344
- 1.029
- 83
- 35
Ama benim kan sıfır çıktı durumum var ama yaşadığım yer doğuda ücra biyer doktor yani kadın doğum yok bence seninki dış gebelik olamaz doktora bakma sen peki iki günde bir kan verdinmi artış nasilBenimde böyle çıktı kaç tane test yaptım hep silik 1 hafta önce hamilelik yoktu kanda 1 hafta sonra 50.92 çıkıyor zaten şu an adetimden 6 hafta geçmiş durumda her şekilde gözükmesi gerekir betanın en az 1000-1500 olması gerekiyor ve dünden ber aşırı derecede kasık ağrım var benim şirlet doktoru dış gebelikte olabilir dedi sanki çyle gibi geç döllenme bile olsa bu beta çok az geçen hafta üstten bu hafta alttan muayene oldum ama bırak keseyi rahim kalınlaşması bile yok pazartesi gidicem
Ama benim kan sıfır çıktı durumum var ama yaşadığım yer doğuda ücra biyer doktor yani kadın doğum yok bence seninki dış gebelik olamaz doktora bakma sen peki iki günde bir kan verdinm
Ayın 17 si adet günümdü olmadım ve negatifti dün test yaptırdım sonuç 50.92 yani pozitifin bir ml üstü gibi ama alttan ultsomda bile rahim duvarı kalınlaşması fln yok ki 5 hafta geçti son adetten ben 3 doğum 2 boş gebelik 2 de düşük geçirdim hiç birinde böyle olmadı en son geçirdiğim boş gebelikte tam adet günümde evde test yapmıştım pozitif çıkmıştı hastaneye gittm doktor 4 haftalık kese var demişti ki sonlandırdık yani şu an benim betam normal olmasına gerekenin 10da 1 kadarAma benim kan sıfır çıktı durumum var ama yaşadığım yer doğuda ücra biyer doktor yani kadın doğum yok bence seninki dış gebelik olamaz doktora bakma sen peki iki günde bir kan verdinmi artış nasil
- 3 Ocak 2021
- 3.344
- 1.029
- 83
- 35
Geç dollenmedir canım sağlıkla artması önemli benimde bir boş gebelik 4 kimyasal gebelik yaşadım çocuğum yokAyın 17 si adet günümdü olmadım ve negatifti dün test yaptırdım sonuç 50.92 yani pozitifin bir ml üstü gibi ama alttan ultsomda bile rahim duvarı kalınlaşması fln yok ki 5 hafta geçti son adetten ben 3 doğum 2 boş gebelik 2 de düşük geçirdim hiç birinde böyle olmadı en son geçirdiğim boş gebelikte tam adet günümde evde test yapmıştım pozitif çıkmıştı hastaneye gittm doktor 4 haftalık kese var demişti ki sonlandırdık yani şu an benim betam normal olmasına gerekenin 10da 1 kadar
Geç dollenmedir canım sağlıkla artması önemli benimde bir boş gebelik 4 kimyasal gebelik yaşadım çocuğum yok
Geç dollenmedir canım sağlıkla artması önemli benimde bir boş gebelik 4 kimyasal gebelik yaşadım çocuğum yok.
Valla rabb’im olmayana versin ben istemiyorum inşAllah yükselmez değerGeç dollenmedir canım sağlıkla artması önemli benimde bir boş gebelik 4 kimyasal gebelik yaşadım çocuğum yok
İnşAllah sizin olur bi an önceValla rabb’im olmayana versin ben istemiyorum inşAllah yükselmez değer