Gebeliğe Hazırlık Kizlar yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denz0701

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2022
4
1
16
23
Merhaba kizlar 3 hafta önce kan testi verdim hormon değeri 30 çıktı ve hamile olduğumu söylediler üstünden 1 hafta geçti tekrar kan verdim hormon seviyesi için ama tekrar 30 çıktı ve hamile olmadığımı söylediler bu ay adetim 10 gün gecikti idrar testi yaptım ama negatif çıktı miğde bulantım kasıklarımda ağrıda var tekrar kan testi vermeli miyim sizce

Hangi hormon testin den bahsettin anlamadim
Hamilelik için betadir
Hormon dediğin âdetin üçüncü gün yapılan fsh tsh hormonları
Bı yanlıs anlatıyon galiba 30 çıkan başka bir değer olmasın emin misin doktor kesin net mi konustu
3hsfta önce 30 çıkıp 10 gün gecikme ile yükselmemesi imkansız bı doktora git en güzelini o söyler anlatırsın olayını
Hangi testlerden bahsettini bilmiyorum belki başka kan degerinle karıştırdın bilmiyoruz onu istersen bı resim at iki degerin ekran resmine bakalım

Bakcan şey beta HCG yazcak

Evet 2 testtede beta 30 çıktı yükselme olması gerekiyormuş normalde 2 katı kadar ilkinde hamilesin dediler ama beta yukselmeyince gebelik yok denildi anlayamadım neden böyle oldu

İdrar testi yanıltıcı olabilir de . Kan olmaz.. bu değere göre gebelik eblette var ama sanırım gelişmemiş.. büyük ihtimal kimyasal olabilir veya birden çıkarmı değer bilmiyorum.. bence kesinlikle hemen birdaha kan testi ver ..

Evet 2 testtede beta 30 çıktı yükselme olması gerekiyormuş normalde 2 katı kadar ilkinde hamilesin dediler ama beta yukselmeyince gebelik yok denildi anlayamadım neden böyle oldu

Saolun kizlar yarın ilk işim tekrar kan vermek olacak

Saolun kizlar yarın ilk işim tekrar kan vermek olacak
2 ay önce bende de benzer bir durum oldu, idrar testinde çok silik bi çizgi gördüm gidip kan testi verdim 12 çıktı, doktor 2 gün sonra yeniden görüşelim dedi gittim yine 12 ydi ve bi kaç gün sonra regl oldum.. sen 2. kere 30 çıktıktan sonra regl olmadın mı ?

Hayır olmadım 2 Şubat'ta kan verdim normalde ayin 5i ile 10 arasi olmam gerekiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…