- 30 Ocak 2020
- 15
- 16
- 18
- 26
- Konu Sahibi Eyluladadil
Merhaba kızlar ben geçen ay kimyasal gebelik oldum değer 7.8 çıkmıştı vu ay tkrar hamileyim değerim adetten 3 gün geçti 330 cıktı sizce iyimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence iyi hayırlı olsunMerhaba kızlar ben geçen ay kimyasal gebelik oldum değer 7.8 çıkmıştı vu ay tkrar hamileyim değerim adetten 3 gün geçti 330 cıktı sizce iyimi
Gerçekten mi geçen ay kimyasal oldu ya 3 gün geçmişti 7.8 cıktı ama bu sefer 3 gün geçti 330 cıktı korkuyorum yarın tkrar kan vericem inşallah yükselmiştir kuzum yamaşallah çok iyi
Evet kuzum salı günü batırdım 3 gün geçmemişti hatta 3. Gün 330 cıktı geçen ay kimyasal diye korkuyorum amaSağlıkla kucaklayın inşallah, bir kaç güne tekrar baktırın değer yükselmiş mi diye
İki gün arayla veriyorsun değil mi lütfen üzülme taze annee bebişe stres geçmesin :)Evet kuzum salı günü batırdım 3 gün geçmemişti hatta 3. Gün 330 cıktı geçen ay kimyasal diye korkuyorum ama
Inşallah canım ya inşallah 2 senedir tedavi görüyorumİki gün sonra tekrar baktırana kadar net bişey söylenemez bence. İnşallah tutunuyordur bebeğiniz
Evet kuzum ilk salı günü verdim 2 senede tedavi görüyorum o yüzden geçen ayda kimyasal oldum ya ondan biraz korkuyorum yaİki gün arayla veriyorsun değil mi lütfen üzülme taze annee bebişe stres geçmesin :)
Gerçekten mi ilk gebeliğim tedaviyle oldu bi bilgim yok sizce iyi miBence iyi hayırlı olsun
İnşallah herşey yolunda gider Bize de haber verEvet kuzum ilk salı günü verdim 2 senede tedavi görüyorum o yüzden geçen ayda kimyasal oldum ya ondan biraz korkuyorum ya
Inşallah canım ya inşallahİnşallah herşey yolunda gider Bize de haber ver
Iyi dileklerin için çok saol Rabbaim hepimize en hauirlisindan nasip etsin çok teşekkür ederim yarın tkrardan haber veririm inşallah herşey iyi ilerler yaGenellikle kimyasal gebelik sonrası yaşanan gebelikler sağlıklı olur denir...
Benim ilk gebeliğim de de günüm geçmiş olmasına rağmen 15.15 çıkmıştı... Sonuç kimyasaldı...
Sonraki ayda ise 120 çıktı değerim.. Hamileydim...
Değeriniz bence olması gerektiği gibi...
Sağlıcak ile kucağınıza almanız dileğiyle