Kizlar yardim edin.

Hazel feride

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
55
4
26
Benim gecen ay 18inde adetim gelmisti bitti 1 hafta gecti sanrsam sonrasi ara kanamam oldu 3 gun surdu neyse bugun kanamam basladi hamilelikten supheleniyorum ara kanama olurken beta hcg yaptirdim dusuk cikti ama simdide erkenden acik pembe kan geliyor dun sabah gebelik testi yaptim eczanedekilerden yani negatif cikti daha onceki gebeligimdede benim bilerek test almistim negatif cikmisti bugun bel cok agir bel agrim vardi doktora gittik igne vurdu birde esime cignetmistim sirtimi eve geldik kan geldi hamileydimde dusukmu yapiyorum adetmi cozemedim daha once dusuk yaptim kurtaj olmustum tekrarlama riski var ama hamilemiyim ki yaa uff.

Geçen ayın 18'inde adet olduysanız şimdi de ayın 15'i yani 4 hafta olmuş bu sizin normal afet kanamanız olmasın? O ara kanama neydi bilmiyorum ama eşinize sırtınızı çiğnettiniz diye çocuk düşmez. Doktorun yaptığı iğne riskli olsaydı mutlaka sorardı gebelik var mı diye? Bunun sizin normal adet kanamanız olması çok yüksek bir ihtimal.

Sordu guzelim yok dedik direk vurdu aninda kan geldi bh tuhaf geldi canm bana 18inden sonra t gun suruyor benim adetim bir hafta gecti 3 gun kan geldi bugun de ayin 15 i desek erken dehilmi sence valla kafamda cozemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…