Lekeler, Çiller Kızlar yardım edin sir ağda iz mi bıraktı,geçer mi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Eliiiifff1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
1
0
1
28
Ya bir hafta önce evde sir ağda yaptım dudak üstüme ,fazla sıcakken kullandım ve ilk gün hiç bişey yoktu dışarı falan çıktım ama ikinci gün uyandığımda dudağımın üstü kıpkırmızıydı bir kaç gün böyle kırmızı olduktan sonra kabuk bağladı sonra o kabuk soyuldu ama altında kahverengi bir leke gibi bişey var,yara yok ama kahverengi bir leke var.Doktora gittim advantan verdi 15 gün kullan dedi bi 5 gündür kullanıyorum.Ama sanki bişey değişmeyecek gibi.İz kalır mı lütfen söyleyin.kalırsa da bu kalıcı mı yoksa zamanla geçer mi

Bende de olmuştu ağdadan dolayı zor bir durum gercekten böyle bıyık gibi duruyordu ben pirinç maskesi yaparak kurtuldum.Bir tatlı kaşığı pirinç unu ve biraz sütle böyle krem gibi olacak kuruyunca yıka maske yap haftada bir cilt beyazlatıcı bir maske olduğu için zamanla leke açılıyor. Haftada iki kerede yapabilirsin ama fazlasi olmaz. İnşallah geçer canım, ağdayida kullanma bence bir daha..

bende de olmuştu hatta özel hastaneye gittim bana estetik müdahele bile gerekir diyerek korkutmuştu. Sonra sağlık ocağına gittim aile hekimi korkma dedi bir krem yazdı 3-4 gün içinde soyuldu o leke taze deri geldi hiç iz kalmadan kurtuldum.

Mac te satılan yüz yıkama jeli ile muacır kremini tavsıye edıyorum bendede vardı hatta bıyık gıbı durdu sonrasında ama bu iki ürünle çok fazla ilerleme kaydettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…