Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kızlar yardım edin saçlarımı kaybetmek istemiyorum :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

dbhg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
71
3
28
Ankara
kızlar saç tellerimde incelmeler var. yani mesela bitane saç telimde bazı yerleri kalın bazı yerleri ince. çekiştirince o ince yerlerden çıt çıt kopuyo saçlarım. neden olur bu yardım edin

bunu duymayı hiç istemiyosun biliyorum ama malesef en başta saçlarını kestirmelisin :/ sonra da düzleştirici maşa fln kullanıyosan ara ver derim ve bakım yap saçlarına. kısa sürede toparlanacaktır bence :)

kızlar saç tellerimde incelmeler var. yani mesela bitane saç telimde bazı yerleri kalın bazı yerleri ince. çekiştirince o ince yerlerden çıt çıt kopuyo saçlarım. neden olur bu yardım edin

o saçları sakın kestirmeee. Saç kestirmek tembel işi ben öyle diyorum :) sen saçım yandı demiyosun elimde kaldı demiyosun ki insanlar o seviyeden bile kuratıyo saçlarını :) saçların bakımsız kalmış ve yıpranmış ve hazırlıyacağın güzel bakım kürlerini haftada 2-3 kere düzenli uygularsan o saçlar 2 ayda pırıl pırıl sağasağlam olur tecrübeyle sabit(hem annem hem ben). Yok kestiricem hemen kurtulucam diyosan o tercih meselesi :))

hokus-pokus dyosun :) inş işe yarar ama öle sihirli değnek etkisinde bi küre asla inanmıyorum. ki çoğunu denedim. en güzeli kestirip öle bakım yapmak. saçlar yeniden doğmus gbi oluyo <3 yani olay tembel işi degil de braz daha teknik işi

Hmm yani sen koskaca bilimi hiçe sayıp o kürler ve yağ özleri bir işe yaramıyor diyip kimyayı ortadan kaldırıyorsun ve saç kesimine teknik diyorsun bu komik geldiii Biraz kullandığın kürlerin içindeki maddeleri araştırıp saçı içerden ve dışardan besleyerek hepsini ortadan kaldırabileceğini tıbbi anlamda öğrenebilirsin tavsiye ederim :) ve sanırım yanlış uygulamalarda bulunmuşsun ya da düzensiz ki fayda etmemiş malesef:26:

yalnız sen olaya braz farklı bakıyosun. daha doğrusu yazdığımı okumuyosn. kestrp bakım yapmaktan bahsedyorum. daha dkkatli okursan sevnrm. kimsenn kimyayı yada yan tıbbı kenara attığı yk yani. kendme uyguladklarım da kestrmeden boşuna çabaladgm şeyler. demek ki ne anlaşılıyo burdan? kestirip bakım yapmışım ve güzel sonuç almışım. ve ek olarak ddm ki 'inş sonuç alır'. nihayetnde senn saçınla benim saçım bir değil ve kimyadan bahsedyosun ya hani; dolayısıyla aynı tepkiler verlmyo hıı bide kesim+bakıma teknik ddm kesime değil. orayı da tekrarlym ddm :)

Son düzenleme:

O yüzden saç yapınıza uygun yağlar ve kürler uygulayıp seçmeniz gerekiyor aynı tepkileri alabilmeniz için(kimya ve bilimden böyle bahsediyoruz ya hani) ayrıca tekrar okudum malesef yazınızda bu kürlere inanmadığınız yazıyor bakım+kesim gibi bir teknikle alakası olmayan bir mesaj mevcut:26:yazdığınızı okumanızı öneriyorum ayrıca saçlarını kestirmeye kıyamıyacak biri olduğunu düşündüm konu sahibinin ve gerçekten de kestirmeye gerek yok kendisi karar verebilir zaten önerileri okuyup

anlaşamadk sizinle (ki muhattabımız birbrmz değildi). arkadaşa ilk önermde ddm ki kestr ve öle bakım yap. snr siz kestrmeyi aldınız bu mesajın içinden ve ''tembellik'' ddnz. bende aldğnz eksik kısmı doldurmaya çalştm (kesim+bakım olmalı dyerek) ama ısrarcısınız. snraki mesajmda da sdc kürlerin iileştirdiği bi duruma inanmıyorum ddm (öle b sihirli değneğe inanmyorum dyerek). hala kesime taktınız. sonuç itibaryle konunun oldukça dışına çıkılıyo. ortak tek b düşünce var o da konu sahbnn kendi kararı.
parantez içlerinde eski mesajları hatrlattm. umarm brz anlayablmişsnzdir bahsetmek istedğm şeyi. olay saçma sapan b tartışmaya gtmemeli dye düşünyrm. i gclr

Katılıyorum ancak o sakın kestirme yazısını sizin mesajınızı okumadan o şekilde tavsiyeler bulunulacağını düşünüp yazmıştım çünkü genelde ilk söylenen yanlış şeydir ki eskiden güzellik salonumuz vardı kimseye önermezdik saçın durumuna göre tabiki :) herneyse iyi geceler :)

bence bılmedıgın kur yag mag surme kafana dermatologa gıtmelısın o sacındakı hassasıyetı anlar ona gore sampuan vs bısey verır ya da kan degerlerınde exıklık varsa ılacla gıderır

bence bılmedıgın kur yag mag surme kafana dermatologa gıtmelısın o sacındakı hassasıyetı anlar ona gore sampuan vs bısey verır ya da kan degerlerınde exıklık varsa ılacla gıderır

ay pardon sacın derıden kopuyo sandım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…