• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım edin :S

kadiss

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
8
1
286
Ankara
nişanlımla damatlık almaya gitcez ben kuşaklı ve papyonlu istiyorum oda yelekli ve büzmeli kravatlı istiyo. ( papyon kedi bıyığı gibi duruyomuş :) ) sizce hangisi daha şık durur fikir verir misinz :S bi de mekan önemlimi yani düğünümüz orta halli bi düğün salonunda olcak inşallah ona göre de fark edermi damatlık seçimi

bence o kendini hangisinin içinde rahat edicekse onu seçin :) sana istemediin tarz bi gelinlik giydirsinler istermiydin :)

Valla canım damadın hangisini beğendiği ve hangisinde rahat ettiği önemli ama bende papyonlu smokin türü bişi giymesini isterdim sonucta daha şık duruyo ve her gün giyilmiyor ki

bende papyon ve kuşak için yırttım kendimi nişanlım önce kabul etmedi sonra erkek çocuga babaların isminin koyulması şartıyla kabul etti
neyse gittik damatlık 2 gün önce papyon yakışmadı hiç hayal ettigim gibi olmadı nişanlımın boynu kısaymış :) yakışmadı
damatlıgı aldık ne takacagına hala karar veremedik o bana bıraktı arayış devam ediyo
bende sende giysin üzerince görünce karar ver

nişanlının boynu kısaysa büzmeli kravatlarda hoş durmaz canım.
bence papyon ve kuşak daha iyi.
ama göbekliyse kuşakta hoş durmayabilir.

nişanlımla damatlık almaya gitcez ben kuşaklı ve papyonlu istiyorum oda yelekli ve büzmeli kravatlı istiyo. ( papyon kedi bıyığı gibi duruyomuş :) ) sizce hangisi daha şık durur fikir verir misinz :S bi de mekan önemlimi yani düğünümüz orta halli bi düğün salonunda olcak inşallah ona göre de fark edermi damatlık seçimi

Dün aynı sorunu biz de yaşadık, ben papyon ve kuşak istedim, ki denedi ve çok güzel oldu ama o gidip yelekli ve büzmeli kravat aldı. Bence hangisinin içinde kendini rahat hissediyorsa onu alsın. Biz sarar dan aldık yüzde elli indirim varmış takımlarda, kendisi ne istiyorsa onu aldık.

Bence de hangisinde rahat edecekse onu giysin o gün ne giyseniz size zaten çok yakışacaktır bu kadarda düşünme boşver :))

bence istediği gibi giyinsin sana dese ben o gelinliği istemiyorum diyip senin beğenmediğin bi gelinliği gösterse giymek ister misin?

Back