Kızlar yardım edın ovulasyon testi hak. Kafam karıştı

Nasibeyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
814
333
33
34
Meraba canlarım, ben 12 temmuzda adet oldum 5gün sürdü ayın ovulasyon testi kullandım ilk kez ama birsey anlamadım ya bana nolur tecrubenıze istinaden bilgi verin. Ben sımdı yumurtlamıs mıyım. Cunku en sonuncu test kıtını sımdı yapdım silik çıktı. Yumurtladıysam dıger lerı neden cok belirgin cızgı olmadı ben en belirgini beklerken silik oldu aglıycam napcm bn

Eklentiler

• IMG_20200730_171156.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 97
Yumurtlama suren benim gibi 3 - 5 saat suruyorsa gunde bi testle yakalayamazsin. Koyulugu gordugun gun en azindan 4 saatte bi test yap.
Kacmis gorunuyor.

7.gün yumurtlamıs olabilir mıyım pekı en belirgini 7.güne ait de. Ya birde kızlar benım ılıskıden sonra baya sperm gerı geliyor ayagımı da dikiyorum ama geliyor ıste hatta gecen gun ilişkinin uzerıne 3 saat gecmıstı avm ye gittim ya boyle birsey yok pantolonum bile ıslandı o derece sıvı aktı normalde oyle olmaz neden sizce

Hayır bence.ben atayım testlerimi bu ayki. Pkoda lh fazla oluyo sonuçlar bu şekilde hep birbirine yakın oluyo.

Hmm pko oldugumu dusunuyosunuz son 3 aydır pko var evet gecmıs imde yoktu ama. Ama sonucta cift cızgı belirgin sonraki gun silik cıkmıs tamamen bu yumurtlamıs oldugum anlamına gelmez mı. Ayrıca sizinde mı gebelik olusmuyor ne yapmalıyım ben artık yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…