kızlar yardım edin nolurr

kalbimsin_g

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
92
0
86
33
İzmir
kızlar ben 80 bin sıralamayla 2010 kılavuzuna göre tercih yaptım bir sürü sınıf öğretmenliği tutuyodu ama hiç birine yerleşemedim.20.tercihim olan osmangazi üni.işletmeyi kazandım.ailemde madem işletme kazandın o kadar uzakta okuma açıköğretim oku diolar.bende kararsız kaldım diplomada falan açıköğretim yazıyomuş diyolar ileride iş başvurularımda adamlar örgün olana öncelik verirler diye düşünüyorum.yanlış mı düşünüyorum napsam çok kararsızım gidip örgün mü okusam yoksa 2.tercih yapıp açıköğretim mi okusam???bilmiyorumkismile

açıköğretim işletme bölümü 4 yıl olduğu için açıköğretim yazmıyo.2 yıllıklarda yazıyo.nettende arayabilirsin için açık olsun canım
hem örgünle açık arasında bi fark yok.bence eskişehire gelmenin alemi yok.ha bide puanın iyiyse kayıt yaptırmadan ek yerleştirmeye gir

puan kaç?

bence yanlış düşünüyorsun kazandığın bölümü git oku
istersen 2. ünw olarak açıköğretimden farklı bir bölümüde okuma sanşında var yani ikisine aynı anda devam edebilirsin

maddi durumun okuyamayacağın kadar kötüyse (biliyorsun üni.de inanılmaz masraf oluyor) açıköğretim okuman mantıklı, ama sonra içinde kalmasın üni hayatını yaşayamadım edemedim diye??

Senin yerinde olsaydım kazandığım bölümü gidip okurdum ve durumum el veriyorsa açıköğretimden de bir bölüm yazardım. Üniversite hayatı hem olgunlaşmanı hem de insan ilişkilerini geliştirmeni sağlayan bir süreç, bunu yaşamalısın bence.

Açıköğretim okumaya karar verirsen de, lisans diplomalarında açıköğretim olduğu yazmıyor. Notlarını iyi tutarsan, neden örgün öğretim okumuşlardan daha az şansın olsun? Sırf örgün okudukları için ortalaması düşük birini, sana tercih edecek değiller. Yüksek lisans, bilgisayar ve yabancı dil gibi şeyler şansını çok daha arttıracaktır.

Umarım dilediğin gibi olur, tebrikler ve başarılar.

Bence kazandığın yeri oku.açıköğretim okursan Anadolu Üniv.yazıyor.Aöf değil.Bir de şöyle bir durum var 1 tercihte (aöf hariç) yerleştiysen ek tercihte tercih hakkın yok

398 puanım sıralamam da 80000 yani düşük değil açıköğretime rahatlıkla gidebilirim diye düşünüyorum.ama hala çok kararsızım eskişehirde hazırlık yok o yüzden 4 yılda hem okulu okuyup hem yabancı dil öğrenmeyi halledebilirmiyim ondan korkuyorum birazdakafamçokkarıştı

kızlar hepinize yorumlarınız için teşekkürler üniversite ortamını yaşamayı istiyorum tabiki ama tek korkum hazırlık olmadıı için yabancı dili halledebilirmiyim diye.zaten açıköğretimden okursam dil kursuna gitmeyi düşünüyorum ama örgünde hem okul hem kurs nasıl olur bilmiyorum acayip karışık kafamkafamçokkarıştı kızlar bide işletme dersleri zor mu yani açıktan okursam çok zorlanır mıyım?

Bence kazandığın yeri oku.açıköğretim okursan Anadolu Üniv.yazıyor.Aöf değil.Bir de şöyle bir durum var 1 tercihte (aöf hariç) yerleştiysen ek tercihte tercih hakkın yok

canım ek tercihte sadece açıköğretim tercih edilebiliyor diye biliyodum ben yanlış mı biliyorum acaba?tekrar tercih yaparsam ortada kalmıyım bidemafoldumben

canım ek tercihte sadece açıköğretim tercih edilebiliyor diye biliyodum ben yanlış mı biliyorum acaba?tekrar tercih yaparsam ortada kalmıyım bidemafoldumben

yok sen birinci tercihte aöf hariç 2 yıllık 4 yıllık bir bölüme yerleştiysen ek yerleştirmelerde tercih hakkın yok.aynısını geçen sene ben de yaşadım.tercih yapamadım geçen sene ve bu sene 35 puanım kırıldı geçen sene yerleştiğim bölüme gitmediğim için:gitme:

ben eskişehirde yaşıyorum.700.000 i geçti nüfus.hayat çok zor.düşün derim.

diplomada ackögretm yazmıo bnm abım bıtrdı aöfdn işltmeyi.okumk ck zor gercktn norml örgn egtmdekılrdn dha fzla calsmn gerekıo cnku kendı cabanla ogrencksn hersyı oyusdn bnce örgn egtımı derim hem sorumlulk cewre we dha tecrubelı olrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…