- Konu Sahibi kalbimsin_g
-
kızlar ben 80 bin sıralamayla 2010 kılavuzuna göre tercih yaptım bir sürü sınıf öğretmenliği tutuyodu ama hiç birine yerleşemedim.20.tercihim olan osmangazi üni.işletmeyi kazandım.ailemde madem işletme kazandın o kadar uzakta okuma açıköğretim oku diolar.bende kararsız kaldım diplomada falan açıköğretim yazıyomuş diyolar ileride iş başvurularımda adamlar örgün olana öncelik verirler diye düşünüyorum.yanlış mı düşünüyorum napsam çok kararsızım gidip örgün mü okusam yoksa 2.tercih yapıp açıköğretim mi okusam???bilmiyorumkismile
açıköğretim işletme bölümü 4 yıl olduğu için açıköğretim yazmıyo.2 yıllıklarda yazıyo.nettende arayabilirsin için açık olsun canım
hem örgünle açık arasında bi fark yok.bence eskişehire gelmenin alemi yok.ha bide puanın iyiyse kayıt yaptırmadan ek yerleştirmeye gir
puan kaç?
Bence kazandığın yeri oku.açıköğretim okursan Anadolu Üniv.yazıyor.Aöf değil.Bir de şöyle bir durum var 1 tercihte (aöf hariç) yerleştiysen ek tercihte tercih hakkın yok
canım ek tercihte sadece açıköğretim tercih edilebiliyor diye biliyodum ben yanlış mı biliyorum acaba?tekrar tercih yaparsam ortada kalmıyım bidemafoldumben
398 puanım sıralamam da 80000 yani düşük değil açıköğretime rahatlıkla gidebilirim diye düşünüyorum.ama hala çok kararsızım eskişehirde hazırlık yok o yüzden 4 yılda hem okulu okuyup hem yabancı dil öğrenmeyi halledebilirmiyim ondan korkuyorum birazdakafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?