Kizlar yardim edin nolur…

Eea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2016
87
19
32
hamilelik belirtilerim bar kizlar bat gunune 10 kala cok bekim agrimaya basladi daha sonra bas donmesi devam etti her goren sen hamilesin diyo… en son bat tarihim 1 nisandı eczaneden test aldim negatif cikti kana gittim oda negatif cikti acaba yanilma ihtimali var mi ?

Her gören neden hamlesin diyor
alninizda bir not mu çıkmış

:KK70: yorumunuza cok guldum :) heycan yapmştr belki arkads olsun :) gec dollenme olablr cnm bi doktora gorunseydn
Geç döllenme vs olabilir evet belki hamiledir de ki ben sanmıyorum. . Herkesin hamilesin demesi şaşırtici geldi
hani ilk bakışta belli oluyorsa bizde bilelim :)

hamilelik belirtilerim bar kizlar bat gunune 10 kala cok bekim agrimaya basladi daha sonra bas donmesi devam etti her goren sen hamilesin diyo… en son bat tarihim 1 nisandı eczaneden test aldim negatif cikti kana gittim oda negatif cikti acaba yanilma ihtimali var mi ?
doktora gitmeniz yararınıza olacaktır eğerki kanda gebelik çıkmadıysa ve regl olamıyorsanız ve kendinizce bir takım sıkıntılar yaşıyorsanız kist oluşmuş olma ihtimali de var.
kan vermek için gittiğinizde önce doktorunuzun rahimde kalınlaşma var mı ona bakması gerekiyor. kist vs. gibi bir sorun var mı araştırılmalı. mevsim geçiş dönemlerinde kadınlarda regl gecikmesi oluyor. baş dönmesi atakları kulak sorunuda olabilir .
bel ağrısı ovülasyon ve sonrasında regl olana kadar olması normaldir. kistlerde ağrı yapar.
bebek isteminiz varsa düzenli doktor kontrolünde olmanızda fayda var.

Geç döllenme vs olabilir evet belki hamiledir de ki ben sanmıyorum. . Herkesin hamilesin demesi şaşırtici geldi
hani ilk bakışta belli oluyorsa bizde bilelim :)
Evet dogru diyosun :) olsun artk:))

X