- Konu Sahibi NXIXLXSXAH
-
canim öncelikle sorun için teşekkürler.rüyalarla amel edilmez bilirim ama benim rüyalarim genellikle hep çikmiştir.hastaneye gideceğimiz günün akşaminda da rüyamda kendi doktorumla sezeryana girdiğimi görmüştüm.ameliyathane buz gibiydi.uyandiğimda camin önünde yattiğimdan baya üşüdüğümü fark etmiştim:)işte sirf rüyamda sezeryan olduğumu gördüğüm için kordon dolanmasi olabilir mi acaba diye pirpiriklendim.çünkü diğer şartlar uygun gözüküyordu bebğin başi aşağidaydi vs.o yüzden özellikle sorma gereği hissettim.ama dediğim gibi doppleri çeken doktor dolanma olmadiğini fakat çok yakin olduğunu söyledi.zaten dün nette yaptiğim araştirmalara göre bebeklerin yüzde 20-25 i boyunlarina kordon bir kez dolanmiş olarak sağlikli şekilde doğuyorlar.o yüzden doktorumun hemen sezeryana alalim teklifi yine kafa kurcalayici.bugün başka bir hastanede ismini duyduğum bir doktora daha görünücem bakalim onun yaniti ne olacak.birde kizlar benim suyum da biraz azalmiş doktorun söylediğine göre.sanirim buda önemli..kesinlikle tamamen farklı ve tam teşekküllü bir hastane yada özel klinikte bir doktora hemen n danış.
usg ni cektir..
bebegi rahatsız edicek bir durum varsada gerekeni yapsınlar.
bu durumda beklemen yalnış olur....
ayrıca neden böyle bir soru sorma gereği duydun da böyle tuhaf bir cevap aldın
şüphe verici dogrusu...
canim başka bi doktora görün derim eğer oda ayni şeyleri söylerse yine senin yakinindaki eski gittiğin doktoruna gider olursun sezeryanini allah yardimcin olsun canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?