Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bugün gebelik için kan test yaptırdım beta-hcg ama ben sonuçlardan birşey anladım 1 şubatta regl olmuştum erkenmi yaptırdım acaba 2.80 gibi bir sonuç yazıyor yardımlarınızı bekliyorumsenağlama
Canim Biraz Erken Yapmissinn Gibime Geldi Iki Uc Gun Sonra Tekrarr Yaptir Bak Efger Bu Sonucun Ustundeyse Hamis Olabilirsin Saglik Ocagina Niye Gostermedin Sonucu
bugün gebelik için kan test yaptırdım beta-hcg ama ben sonuçlardan birşey anladım 1 şubatta regl olmuştum erkenmi yaptırdım acaba 2.80 gibi bir sonuç yazıyor yardımlarınızı bekliyorumsenağlama
Canim Biraz Erken Yapmissinn Gibime Geldi Iki Uc Gun Sonra Tekrarr Yaptir Bak Efger Bu Sonucun Ustundeyse Hamis Olabilirsin Saglik Ocagina Niye Gostermedin Sonucu
canım ben antalyadayım nedense sağlık ocağı yapmadı kan testini özel hastanede yaptırdım ama benimde umudum kalmadı artık sanırım hamile değilim neyse çalışmaya devammmmm