Kızlar yardım edin lütfen!

Pelin anne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2015
58
21
33
arkadaşlar merhaba
Batım 5 Ağustos ve bugün sağ kasığım çok ağrıyordu daha 9 gün var adetime. Tuvalete bir gittim 3,4 damla kahverengi akıntı gelmiş. Daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı. Akıntı devam etmedi kesildi. Eşimde merakından predictor almış yaptık ve sonuç bu. Var mı yok mu anlamadım. Eşim var diye ümitleniyor fakat ben yine hayal kırıklığı olmasından korkuyorum. Testi yorumlayabilir misiniz rica etsem?

Canim belli olmuyor pek hatta 2 çizgi var gibi görünüyor. . Kan testi yaptırsan çıkabilir. Veya yarın yinele ve ekle resmi. Ama kesin sonuç kan testi..

Canim belli olmuyor pek hatta 2 çizgi var gibi görünüyor. . Kan testi yaptırsan çıkabilir. Veya yarın yinele ve ekle resmi. Ama kesin sonuç kan testi..
Kan testinde çıkar mı acaba daha 9 gün var. Evet 2 çizgi gibi bir değişik ya anlam veremedim test mi bozuk acaba

Arkadaşlar hala adet olmadım günüm geçti ve bugün eşim 2 tane test Aldı fotoları atıyorum 2 si de farklı marka ve 5 dk dolmadan çıktılar. Hemen acile kan vermeye gittik 1 saat var çıkmasına nolur bana dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…