- 16 Nisan 2015
- 58
- 21
- 33
-
- Konu Sahibi Pelin anne
Ekledim canımTesti eklemeyi unutmuşun
Kan testinde çıkar mı acaba daha 9 gün var. Evet 2 çizgi gibi bir değişik ya anlam veremedim test mi bozuk acabaCanim belli olmuyor pek hatta 2 çizgi var gibi görünüyor. . Kan testi yaptırsan çıkabilir. Veya yarın yinele ve ekle resmi. Ama kesin sonuç kan testi..
Kan testinde çıkmayan idrarda hiç çıkmaz zaten... Bence bi kan ver için rahat etsin. Adetine yakın test yaparsın yine çıkmasa da. Hemen gorunmeyebilirKan testinde çıkar mı acaba daha 9 gün var. Evet 2 çizgi gibi bir değişik ya anlam veremedim test mi bozuk acaba
predictor teste hiç güvenmiyorum ya direk kan testi yaptırın ya da yarın sabah normal idrar testiyle tekrar edin bence
Bir kaç gün daha bekleyip kan testi yaptırcam negatif çıkmasından korkuyorum artık. Bu 6. AyımızKan testinde çıkmayan idrarda hiç çıkmaz zaten... Bence bi kan ver için rahat etsin. Adetine yakın test yaparsın yine çıkmasa da. Hemen gorunmeyebilir
Bekleme en güzeli bence de :) 5 6 gün beklenen kesin çıkar kanda en azından. Hem aklında soru kalmaz. Şimdi yaptırsan negatif çıksa aklında ki acaba lar da gitmeyecek zatenBir kaç gün daha bekleyip kan testi yaptırcam negatif çıkmasından korkuyorum artık. Bu 6. Ayımız
Yazilarini okudun canim hadi guzel haberlerini bekliyorumAz önce kan verdim dua edin lütfen
Malasef negatif Ümitler önümüzdeki aya kaldı...Yazilarini okudun canim hadi guzel haberlerini bekliyorum
Üzüldüm degerlerin kaçtıki belki yükselirMalasef negatif Ümitler önümüzdeki aya kaldı...
1.20 canım çok düşükÜzüldüm degerlerin kaçtıki belki yükselir
hamilesiniz cnm sonuc ne olduEki Görüntüle 1601491 Arkadaşlar hala adet olmadım günüm geçti ve bugün eşim 2 tane test Aldı fotoları atıyorum 2 si de farklı marka ve 5 dk dolmadan çıktılar. Hemen acile kan vermeye gittik 1 saat var çıkmasına nolur bana dua edin
Hamileyim :)hamilesiniz cnm sonuc ne oldu