• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım edin lütfen??

nilsolt

[o8.o9.2012]....<3
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
274
0
116
36
Merhaba kızlar ben küçük ev aletlerimin hepsini king aldım... Hep aklımda soru işareti kaldı nişanlımda keşke almasaydın diyince iyice pipiriklendim.. Bugün yarın teslim olur ürünler kullanan bilen duyan varsa yardımcı olsun nasıldır king iyimidir kötümüdür geri iade hakkım var iade ediyimmi... Hangi ürünleri aldığımı merak eden olursa açmış olduğum çeyiz konumda son sayfada ekli resimleri.. Lütfen yardım edin ban teşekkür ederim şimdiden:(

o zaman bi bakayım çeyizlerine ben :34:öncelikle çeyizlerin çok güzelmiş iyi günlerde kullan tatlım :16:
gelelim konumuza :44:
King adından da anlaşılacağı gibi KRAL demek yani endişelenmeni gerektirecek durum yok rahat ol seb :34:
şaka bi yana gerçekten de elektronik işi şans işi bir çok kişi kingten memnun
aldıklarını güle güle kullan tatlım:54:

o zaman bi bakayım çeyizlerine ben :34:öncelikle çeyizlerin çok güzelmiş iyi günlerde kullan tatlım :16:
gelelim konumuza :44:
King adından da anlaşılacağı gibi KRAL demek yani endişelenmeni gerektirecek durum yok rahat ol seb :34:
şaka bi yana gerçekten de elektronik işi şans işi bir çok kişi kingten memnun
aldıklarını güle güle kullan tatlım:54:

Çok teşekkür ederim canım yaa... İnanır mısın sabahtan beri bekliyorum biri birşey yazsın diye iyice takıldım bu king olayına... Memnunlar diyorsun yanii inşallah öyle olur, aslında bende annemin yıllardır kullandığı blendera güvenerek aldım ama ne bileyim sonrada böyle afalladım..Şansıma artık .... Gerçekten çok teşekkür ederim güzel yorumların için:16:

Back