Sivilceli Ciltler kızlar yardım edin lütfen

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

secret_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009
600
398
:gitme: slm kızlar ben 22 yaşındayım ve suratımda siyah nokta sivilce lekeler ve tabiki o iğrenç gözenekler anlımda burnumda çenemde hatta yanaklarımda bile.. bıktım artık bu görüntümden bakıyorum bebek gibi cildi olanlar var aynaya bakmaya bile çekiniyorum ya elimi anlıma bir atıyorum resmen yağ salgılıyor ne denediysem olmadı bir kaç hastaneye gittim oda sonuç vermedi yardımınıza ihtiyacım var.. bildiğiniz bir dermatolog yada bir güzellik merkezi varmı ankarada

Son düzenleme:
Sevgili secret_88
sen hemen git SUDOKREM al kendine,bir sisede safgülsuyu,önce gülsuyu ile cildini temizle,gece yatmadan önce kremi sür gece boyunca kalsin,en gec 2 gün icinde farki görcekesin,cilt doktorlarini unut ben burda 3 yil gittim hepsnini verdigi bir ise yaramiyor,sadece cildi yaprak gibi kurutuyor,cilt kuruyunca daha cok yag salgiliyor daha cok sivilce cikiyor.oyalanamdan kendine bu kremi alben cok memnun kaldim,icinde lavanta ve cinko var cilt icin gerekli olan seyler.

peki bu krem gözeneklere iyi geliyormu en çok gözeneklerim den şikayetçiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…