• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım edın lutfen

mehtap86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
343
4
0
İstanbul
oglumun 2 3 gundur sureklı atesı cıkıo dus aldırıyorum ılık fıtıl verınce bıraz ıyı gelıo oda atesı hemen dusurdugu ıcın zararlıymıs once surup verılmelıymıs calpol aldım ama oda kusturdu hep oglumu 4 kere kustu bugun suan yattı 38derece fıtıl attım kızlar alt ıkı dısı 20gun once cıktı komsum dıyokı ard arda cıkarmaz dıs baska bıseyı vardır dıyo cıkarırmı sizce anlamadım olmazsa yarın doktora goturcem napmalıyım dusmesı ıcın nobet gelıp gıdıo ates he bıde kakası yesıl

telas etme canım genel durumu kötüyse istersen acile bi götür fitil vermende sakınca yok bence

canım seni telaşlandırmak istemem ama bu kadar yüksek ateş sadece diş olmamalı,kakası da yeşilse bence doktora git..aynı şey başıma geldi çünkü...doktor kaka testi yaptı ve antibiyotik verdi,anca öle geçti....muhtemelen senin de başka bişeydir...:a015:
oglumun 2 3 gundur sureklı atesı cıkıo dus aldırıyorum ılık fıtıl verınce bıraz ıyı gelıo oda atesı hemen dusurdugu ıcın zararlıymıs once surup verılmelıymıs calpol aldım ama oda kusturdu hep oglumu 4 kere kustu bugun suan yattı 38derece fıtıl attım kızlar alt ıkı dısı 20gun once cıktı komsum dıyokı ard arda cıkarmaz dıs baska bıseyı vardır dıyo cıkarırmı sizce anlamadım olmazsa yarın doktora goturcem napmalıyım dusmesı ıcın nobet gelıp gıdıo ates he bıde kakası yesıl

bencede bir doktora git. antibiyotiklik bişeyse geçmiyor. ateş düşürücüde ancak birkaç saat düşürür tekrar çıkar. Allah korusun ateş tehlikelidir. havaleden çok korkarım ben :(
şimdiden geçmiş olsun.

çünkü popodan 38 üzeri ateş diye biliyorum benim kızımda 1 aydır popodan 38 yaklaşıyor bende arda geceleri yatmadan calpol veriyorum yalnız gçenlerde hep yüksek ve huysuzdu tahlil yapıldı idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik kullanıyor ve bu aralar pek çoıkmadı yani popodan hep 37.5 felan ....

canım ınatcı atesse dusmuyor sureklı tekrarlıyorsa dra gotıur bence tahlıl yaparlar dısten mı yoksa baska bırseymı anlamıs olursun gecmıs olsun canım bızıde haberdar et nasıl oldu dıye

canım çok geçmiş olsun benim oğlumunda 1 hafta önce öyleydi 38,5 falan olmuştu dişitendir dedim bi türlü düşmedi hemen götürdük doktora boğazlarıda iltihaplanmış dişle ikisi birleşince ateşi yükselmiş antibiyotik kullandık şimdi ii bende hemen bi doktora götür canım tekrar çok geçmiş olsun.....

mikroptan kaynaklı gibi geldi baba sürekli tekrarlayan ateş dişten değidir kakasıda yeşilse mikrop almıştır annesi antibiyotik lazım bence dr.a götür hemen ilerleyip daha kötü olmasın

canım bence hıç bekleme dr goturmek için benım bıldıgıme gore bır gun içinde 4 kere kusmak cok fazla bence zaman kaybetme hemen gotur dr gecmıs olsun!

Canım inşallah bebişin iyidir. Ancak diş bu kadar yüksek ateş yapmaz. Muhtemelen enfeksiyon var bebişinde.
Ayrıca benim iki çocuğumda 11 aylıkken ilk dişlerini çıkardılar ve ön dişlerinin tamamlanması bir haftada oldu, yani üst üste çıkarabiliyorlar dişlerini.

arkadaslar kusura bakmayın fırsatım olmadı yazmaya bugun oglumun hıc atesı yoktu ıyıydı dun gece baya vardı 38 koltuk altından cok korkmustum ustelık ılacta vermedım bugun duzeldı ama yarın doktora goturucem cunku onceden sabahları 1 yada 2 kere kaka yapıodu kac gundur 5 6 kere kaka yapıo bazen sapsarı bazen yesıl bıde kızlar yaa oglumun 1 aydır sesı kısık bı gıdıyo bı gelıyo suanda yıne ıyıce kısıldı gecen doktora goturdugumde vıral enfeksıyon dedı grıptı o zaman ses tellerıyle alakalı dedı ben bısey yapamam duzelır dedı duzeldı 1 hafta surdu sımdı bıraz aglasın bagırarak hemen gıdıo cok korkuyorum bısey olurmu acaba baska bı doktora gostersemmı

kızlar doktora goturdum bugun endıselenıcek bısey yok mevsımsel dedı grıpya atesıde o yuzden cıkmıs kakasıyla mıkrobu atıyomus bogazları cıgerlerı falan ıyıymıs cok derece ıshal olursa kaka teskı yapcaz dedı peditus verdı atesı yukselırse fıtıl ver bısey olmaz dedı suan havele gecırmek ıcın tehlıkelı ayları atesının yukselmemesı gerekıyomus ıcım rahatladı ıyı yanı sukur sesıde cok bagırarak agladıgı ıcın kısılıyomus benımkı yırtıyo kendını aglarken

Back