Kizlar yardım edin lütfen

Veraaden212121

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2022
17
7
27
Arkadaşlar mrb ben adetten hemen sonra ilişki yaşadım ilişkiden 5ghn sonra kasıklarımda batmalar ve bacaklarımda karıncalanma oldu hastaneye gittim ilişkiden 10 gün sonra test yaptım ama negatifti ama hala belirtilerim var kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor göğüslerim sis arada çok değil anı olarak metalik tat oluşuyor ağzımda halada bacaklarımda karıncalanma var adetime bir gün kaldı evde gebelik testinde yapmak istemiyorum geç döllenme olmuştur diye umudum kirilmasin diye bide arada bazen göğüslerim ağrıyor bazen de hiç agrimiyor ben göğüs belirtisi hiç yasamadim adetime bir hafta kala öyle oldu bu arada 1 yıllık evliyim

Ben çok duydum tek ilişkiyle hamile kalan adet öncesi veya sonrası hamile kalan. İhtimal var ama şunu söyleyebilirim adetten hemen sonra olduysa geç döllenme bile olsa şimdi çıkması lazım. Yumurtlama gününde olup geç döllense evet adet zamanı bile çıkmayabilir ama dediğinize göre çıkması lazım inşallah allah gönlünüze göre verir bende çok istiyorum çok belirti yaşıyorum zor sabrediyorum test vermemek için umarım hepimiz hamişizdir

Amin inşallah ama ben hiç yumurtlama döneminde ağrı sızı yaşamam yumurtlama döneminde ağrılı geçti kasıklarıma sanki iğne batıyordu ilk defa karıncalanma üşüme duurumu yaşıyorum ama bende senin gibi test vermekten korkuyorum okadar dua ediyorum ki adet olmuyim diye

Bizde ilk defa bu ay denedik adetin hemen sonrası ilişki oldu ilişkiden bir hafta kadar sonra meme uçlarımın rengi koyulaştı bulantı başladı ani üşümeler ve ateş basmaları oldu. 2 gün önce yumurtlama günümdü iki gündürde acayip derecede kasık ağrısı ve bel ağrısı var. Çok umutluyum daha adetime 13 gün var sabrım yok hiç

İlk haftalar gaz şişkinlik olabiliyor sonuçta belki o yüzden demiştir
Normlade hiç belirti yaşamadım bir yıldır ama her ayda test yaparım ilk defa bu belirtileri bu ay yaasadik psikolojik desem o ağrılar batmalar sancılar nasıl psikolajik olur sonuçta hissediyorum ve iki büklüm oluyordum karıncalanma da olunca da kafam baya karıştı hani bu durumu yaşayan varmı acaba diye konu açtım

Aynen bendede öyle normalde esmer tenliyim göğüs uçlarımda çok fazla siyah ama göğüs ucum okadar bariz siyahlık vardı ki yara olmuş diye düşündüm yumurtlamada bile ağrı yaşamayan ben 1 hafta o ağrıyla yaşadım .seni çok iyi anlıyorum o bekleme süreci varya insanı bitiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…