- 10 Şubat 2020
- 161
- 83
- 13
- Konu Sahibi 1kelebekbebek
-
Canım bence hamilelikteki belirtiler adetle aynısı dikkat et bakalım çişin kokuyor mu en önemli belirti bence oçok teşekkür ederim cevabınız için inşallah benimde öyle olur çok halsizim göğüslerimde hassasiyet var kasıklarım da ara ara batma var özellikle hareket ettiğimde psikolojik mi bilmiyorum hayırlı olsun bu arada
Nasıl tarif edilir bilmiyorum ama acı-ekşi gibi bir koku mu?Canım bence hamilelikteki belirtiler adetle aynısı dikkat et bakalım çişin kokuyor mu en önemli belirti bence o
10 gün çok erken varsa bile çıkmayabilir bence adetini bekle testi tekrar yap bide sabah idrarı daha dogru sonuç verirKızlar adetime yaklaşık 10 gün var dayanamadım ve bugün test yaptım ama sabah ilk idrar değil miratech diye bi marka Erken gebelik testi resimdeki gibi çıktı yani negatif yanılma payı var mı sizce
Bende de halsizlik oluyordu sürekli uyuma istegi saatlerce uyusam da dinlenemiyor uykuya doyamıyordum sanki hasta olursun kalktığında halsizlik olur ya aynı öyle ve şuan hamileyim tek belirtim buydu yeni yeni de gögüs ucunda kaşıntı başladı umarım hamişsindirçok teşekkür ederim cevabınız için inşallah benimde öyle olur çok halsizim göğüslerimde hassasiyet var kasıklarım da ara ara batma var özellikle hareket ettiğimde psikolojik mi bilmiyorum hayırlı olsun bu arada
Valla blmyorm ama o kadar net anlaşılıyor ki yaptıgınız an koku geliyor burnunzaNasıl tarif edilir bilmiyorum ama acı-ekşi gibi bir koku mu?
Canım bence hamilelikteki belirtiler adetle aynısı dikkat et bakalım çişin kokuyor mu en önemli belirti bence o
[/QUOTE
Kokuyu hiç farketmedim afedersiniz ama çok koyu
Beklemek negatifleri görmek çok zor ya Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsinBirazdaha bekle bakalım bende adete 10 gün kala şüphelenmiştim yapmadım adetime 3 gün kala yaptım test bozuk çıktı yarın adet günüm zaman geçmiyoo mecbur bekleyeceğiz
Çok teşekkür ederiiim inşallah hamileyimdir çok ama çok istiyorum canım hiç bir şey yapmak istemiyor yerimden zor kalkıyorum desem yeridir beklemek çok zorBende de halsizlik oluyordu sürekli uyuma istegi saatlerce uyusam da dinlenemiyor uykuya doyamıyordum sanki hasta olursun kalktığında halsizlik olur ya aynı öyle ve şuan hamileyim tek belirtim buydu yeni yeni de gögüs ucunda kaşıntı başladı umarım hamişsindir
İnşallah yaBeklemek negatifleri görmek çok zor ya Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?