• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım edin lütfen

1kelebekbebek

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
161
83
13
Kızlar adetime yaklaşık 10 gün var dayanamadım ve bugün test yaptım ama sabah ilk idrar değil miratech diye bi marka Erken gebelik testi resimdeki gibi çıktı yani negatif yanılma payı var mı sizce

Eklentiler

• DE23CA1F-BCA4-4789-A79C-73C37EC464B8.jpeg
    DE23CA1F-BCA4-4789-A79C-73C37EC464B8.jpeg
    106,6 KB · Görüntüleme: 59
Bence var çünkü bende 1 hafta önce yaptıgımda negatif cıkmıstı 1 hafta sonrası pozitifi gördüm

çok teşekkür ederim cevabınız için inşallah benimde öyle olur çok halsizim göğüslerimde hassasiyet var kasıklarım da ara ara batma var özellikle hareket ettiğimde psikolojik mi bilmiyorum hayırlı olsun bu arada 🥰🙏🏻

çok teşekkür ederim cevabınız için inşallah benimde öyle olur çok halsizim göğüslerimde hassasiyet var kasıklarım da ara ara batma var özellikle hareket ettiğimde psikolojik mi bilmiyorum hayırlı olsun bu arada 🥰🙏🏻
Canım bence hamilelikteki belirtiler adetle aynısı dikkat et bakalım çişin kokuyor mu en önemli belirti bence o 😊

Birazdaha bekle bakalım bende adete 10 gün kala şüphelenmiştim yapmadım adetime 3 gün kala yaptım test bozuk çıktı yarın adet günüm zaman geçmiyoo mecbur bekleyeceğiz😒

Kızlar adetime yaklaşık 10 gün var dayanamadım ve bugün test yaptım ama sabah ilk idrar değil miratech diye bi marka Erken gebelik testi resimdeki gibi çıktı yani negatif yanılma payı var mı sizce
10 gün çok erken varsa bile çıkmayabilir bence adetini bekle testi tekrar yap bide sabah idrarı daha dogru sonuç verir

Son düzenleme:
Bende de halsizlik oluyordu sürekli uyuma istegi saatlerce uyusam da dinlenemiyor uykuya doyamıyordum sanki hasta olursun kalktığında halsizlik olur ya aynı öyle ve şuan hamileyim tek belirtim buydu yeni yeni de gögüs ucunda kaşıntı başladı umarım hamişsindir 😊

Birazdaha bekle bakalım bende adete 10 gün kala şüphelenmiştim yapmadım adetime 3 gün kala yaptım test bozuk çıktı yarın adet günüm zaman geçmiyoo mecbur bekleyeceğiz😒
Beklemek negatifleri görmek çok zor ya Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin :110:

Bende de halsizlik oluyordu sürekli uyuma istegi saatlerce uyusam da dinlenemiyor uykuya doyamıyordum sanki hasta olursun kalktığında halsizlik olur ya aynı öyle ve şuan hamileyim tek belirtim buydu yeni yeni de gögüs ucunda kaşıntı başladı umarım hamişsindir 😊
Çok teşekkür ederiiim inşallah hamileyimdir çok ama çok istiyorum canım hiç bir şey yapmak istemiyor yerimden zor kalkıyorum desem yeridir beklemek çok zor:işsiz:😊

Bir dizlerimde çok ağrı var kızlar ya adet ya gebelik belirtisi ikisi de birbirine çok benziyor dikkatimi çeken tek şey aşırı derecede uyku hali :uykucu:

Back