Kizlar yardım edin lütfen 😔

Nurpolat2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
4
1
1
33
Kizlar merhaba yeni katıldım ben size bı kaç sorum olcak daha doğrusu yaşadıklarım şimdi şöyle bu ay adetim bugün itibariyle 17 gün geçti her ay düzenli adet olmuyor gecikiyodu ama hiç bu kadar gecikmemisti iki defa akşam saatlerinde idrar testi yaptım maalesef tek çizgi belirtilerime gelince de şöyle arada saniyelik adet olcakmissim gibi karnıma ağrı giriyo bir haftadır böyle ama olamıyor sonra benim adet zamanım göğüslerim agrirdi şimdi hiç ağrım yok bel ağrısı var hafif acayip agresiflik oluştu sonra bugün sabahtan beri beyaz akıntım var çabuk acikiyorum üşüyorum bazen ha bide sol kasigima saniyelik kramplar ağrılar giriyo bide 3 4 gün öncede bacak sizlamam oldu bende belirtiler bu şekilde kan vercem ama şu hastaliktan dolayı gidemiyorum hastaneye sizce nedir bunlar varmıdır bebiş

Bebiş var gibi anlattıklarınız dayanarak keske sabah idrarı ile yapsaydınız testi hakkımızda hayırlısı olsun

Ay hadi inşallah
Anlattıkların hem adet hem hamilelik belirtileri gibi Ya en belirgin şeylerden biri gaz sancısı
Ama inşallah gebesindir kız belki geç döllenmedir

Ay hadi inşallah
Anlattıkların hem adet hem hamilelik belirtileri gibi ☺☺ Ya en belirgin şeylerden biri gaz sancısı
Ama inşallah gebesindir kız belki geç döllenmedir ☺☺

İnsAllah kuzum saol 17 gün geçti üstünden su gibi beyaz akıntı falan ne bilim pekte umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığına ugramayayim diye eğer varsa 4 sene sonra gelen mucize olcak bize

İnsAllah kuzum saol 17 gün geçti üstünden su gibi beyaz akıntı falan ne bilim pekte umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığına ugramayayim diye eğer varsa 4 sene sonra gelen mucize olcak bize ☺
İnşallah vardır cnm ya rabbim isteyen herkese nasip etsin benim bir arkadaşta da cok geç cıkmıstı ortaya belli olmaz bu işler yani

Kan testi en garatide işte oda ortalık sıkıntı bı yere. Çıkamıyoruz ki malesef

Bend

Duzenli regl olmadginiz icin me desek bos tekrar test yapin yada kan tahlili verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…