Kızlar Yardım edin lütfen/konu tekrarı

Benim 6 ay olacak hiç böyle bişeyle karşılaşmadım Ama kahverengi akıntı normal diyor kız kardeşim. Kadın doğumda çalışıyor. Bir kaç damla kandan da bişey olmazmış. Yoğun kan gelirse riskliymiş.

Çok sağol canım çok teşekkür ederim içim rahatladı inan ki, doktorum da döndü bana watsup dan sıkıntı yok yerleşmedir fiyonk dedi kanama olursa haberim olsun dedi Allah ım inşallah bir şey olmaz

Canım akıntının normal olduğunu biliyorum ben hergün araştırıyorum internetten olabilicek aksilikleri nedenleri vs. hatta ara ara ufak kanama bile olabilirmiş buda normalmiş.. Ben 1 ay 6 gün lük hamileyim şuan ne bi kahverengi akıntım nede kanamam var.. sen yinede bi muayene ol doktorunla görüş herkes bişeyler söyler elbet ama doğru ama yanlış.. Doktorun bakıp yönlendirmesi en doğrusu ama korkma derim ben içini ferah tut iyi düşün güzel düşünki olumlu olsun herşey.. :) Rabbim sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ♥

Çok sağol canım çok teşekkür ederim içim rahatladı inan ki, doktorum da döndü bana watsup dan sıkıntı yok yerleşmedir fiyonk dedi kanama olursa haberim olsun dedi Allah ım inşallah bir şey olmaz
Aaa evet doğru, yerleşmede öyle oluyormuş, kız kardeşim söylemişti. İnternetten de okumuştum. Bende olmadı ama olması normal demişlerdi. Allahın izniyle bişey olmaz. Bol bol dua et çocuğun için, besmelesiz yatağa girme. Eşinle de çok ilişkiye girme haftada 1 ideal. Ne olur ne olmaz. İlk trimester önemli. Bir yere uzanma, elektrik süpürgesi kullanma, cam falan silme. Çok da yorma kendini. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini.

Amin canım Allah razı olsun Senin bebeğini de rabbim sana bağışlasın inşallah herkesin evladını bağışlasın çok stresli bende de ne bir kahverengi akıntı ne bir kanama olmamıştı bugün öğlen gittim wc ye ufak ufak açık kahverengi lekelenmelerim olduğunu gördüm her gittiğimde gelmişti azıcık azıcık korktum doktorumda döndü endişelenme yerleşmedir kanama olursa haberim olsun lütfen dedi sizde yazdınız ya inan içim rahatladı

Amin Allah Razı olsun canım çok sağolasın sende bebişini hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

bebek rahme yerleşirken kendine yer hazırlarmış. bulduğu bir yeri kazır kendine yer yapar oraya yerleşirmiş. bizlerin nasıl evi varsa bebekler de kendine ev yaparmış. bazen kılcal damarlardan birine denk geldiğinde kahverengi lekeler olurmuş.

doktorum bana öyle söylemişti. sakin ol, yine de kontrollerini ihmal etme, inşallah bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın.

Son düzenleme:
Oyy kıyamam ya :) stres yapma kuzum güzel şeylerin hayalini kur mutlu ol iyi düşün ozaman herşey daha güzel olur içini ferah tut sen :)

Doktoruma ulaştım sıkıntı yapma yerleşmedir kanaman olursa haberim olsun lütfen dedi içim rahatladı bir de sizler yazdınız biraz içime su serpildi bebislerimizi Allah bizlere bağışlasın hayırlısıyla inşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…