- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
-
- Konu Sahibi fiyonkbakery
kanama için doktorunuz bişey demedi mi ... 8. haftada yaşamıştım bende canım ... kan görmedikçe korkma demişti ama muayene ettikten sonra ... bilemedim şimdi rabbim bebişini ve seni korusun ...
Canım hemen Dr arayıp sorsana
Cumartesi günü aldım haberi o günden bugün öğlene kadar bir şey yoktu ki cnm doktorumla da sabah konuştum haber verdim gebeliğimi öğlen başladı aslında başladı da demeyeyim wc ye gittiğimde kahverengi ama suluboya düşün kahverengi renk o şekilde çok açık kahverengiaradım kendi doktorumu ameliyattaymış asistanı açtı
beni. her iki gebeligimde de kahverengi lekelenmelerim oldu. Doktor kirmizi kan gormedikce korkma demisti
Hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallah
anladım canım önce sakinliğini koru bişey olmaz allahın izniyle ... genellikle yaşanıyor hemen hemen her hamilenin başına geliyor üzme kendini ... için rahat etsin dersen bi acile git baksınlar ... yada haberi aldığın doktorunu ara ama telaşlanma ... ne zaman aradın bilmiyorum ama tekrar ara doktorunı belki çıkmıştır
Canım Hiç stres yapma. Bir çok hamilelikte oluyor lekelenmeler, kırmızı olmadığı sürece sorun olmaz ama tabi ki dikkatli ol. Elinden geldiğince dinlen, uzan, kendini yorma.en önemlisi stres yapma, başına ne gelecekse engel olamazsın zaten ama stres seni kötü etkiler, iyi düşünmeye çalış.
Bir de bu durumda genelde doktorlar progestan veriyor, doktorunla görüşürsen verebilir.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bende de cok olurdu hamileligin basindan sonuna kadar hep oldu. ilk oldugunda adet olmam gereken gundu kahverengi akinti olmustu yerlesme kanamasi demisti doktor
Canım sen yarın kontrole git, bu durumda rapor veriyor doktorlar genelde, evet bir sıkıntı yaşamayabilisin ama tedbir almakta fayda var. İçini ferah tut ama doktoruna bir görün.Allah ım inşallah benimde bebisim yerleşiyordur bırakmasın beni sıkı sıkı tutunsun
Bende olmamıştı ama çok duyuyorum çevremde, kahverengiyse yerleşme kanamasıymış
Bende ilk aylarda aynı durumu yaşadım, ilkinde doktoruma gittim sordum yerleşme kanaması oldugunu soylemişti. Yinede ilk fırsatta doktorunuzla görüşün, içiniz rahat eder.
Hayırlısi olsun, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeginizi.