Kontakt Lens Kızlar yardım edin lütfen cystal mi quartzo mu ?

eladalya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
152
0
daha önceden de bazı konularda bir cok kez belirttğim gibi adriana lima'nın göz rengine bayılıyorum we buna en yakın quartzo hatta aynısı denilebilir... ama sanırım lens olduğunu baya belli ediyor bu sıralar farkettim crystalle quartzo birbirine benziyor acaba crsytal de quartzo gibi kendini belli mi ediyor yoksa quartzoya naczn daha mı doğal duruyor ??

tam onun rengi olsun dersen quartzo derim, fakat doğallık takıntısına sahip olaraktan:KK70: crsytali öneririm tatlım. ben de alıcaktım son anda vazgeçtim. videolardan izlediğim kadarıyla o da bayağı açıyor göz rengini hem.

tşkkr ederim canım .) crystal de mavi yok ama heralde dmi ? ve bu son seri yeni quartzolarda mavilik varmış sanırsam ?

özel mesaj atabilsem vetmancığıma sorucam canım ama mesaj sayım yeterli değill quartzoyla crystal arasındaki farklar neler ?? bileniniz var mı ?

ya quartzonun adriananın göz rengiyle alakası yokki bi eski ilk çıkan serisi benziyodu ondada grilik olduğu için benziyodu şimdikiler yemyeşil biçoğu tabi bazen maviye dönük olanlarda oluyo boyaması farklı çıkabiliyo ama ben kullandım quartzoyu gayet severek kullanıyodum ve doğalda geliyodu crystal daha doğal ama orasıda doğru :)

yok mu ohaoldumsmile
quartzo = h ttp://img833.imageshack.us/img833/9272/1072hda5h9hy.jpg
adriana = h ttp://img221.imageshack.us/img221/6503/2072127310098979063eeae.jpg
quartzo = h ttp://img808.imageshack.us/img808/8633/2rf8pvs.jpg
adriana = h ttp://img207.imageshack.us/img207/4503/adrianalima12q.jpg
quartzo = h ttp://img257.imageshack.us/img257/2439/solotica1280619433.jpg
senin göz rengin ne renkti canm ?

elacım benim albümüme bakarsan rengini net bi şekilde görürsün quartzonun dediğim gibi verdiğin linkdeki quartzolar eski seri quartzolar ve maalesef benimde bunlar çok hoşuma gidiyo. Benim kendi göz rengim kahverengi orta kahve

eladalyacım benim albümümde ikisinin karşılaştırmalı fotoları var daha yeni seri ikisi de.

X