solotica quartzo ya da topazio'ya bir bak canım
Elegance 3 ton griyi öneririm.Çok doğal bi renk ışığa göre bazen mavimsi bazen çimen yeşili oluyor göz.Dün göz makyajımı yapan kuaför bile 'ne güzel gözler onlar öyle maşallah' dedi düşün gözüme makyaj yapan dahi anlamıyor :)
İnanılmaz merak ettim canım adı 3 ton gri mi? direkt böyle mi söyleyeyim alırken
Evet canım 3 ton gri adı seni arkadaş olarak ekleyeyim foto koyayım bi rengi gör istersen :)
Evet canım 3 ton gri adı seni arkadaş olarak ekleyeyim foto koyayım bi rengi gör istersen :)
Bayıldım bayıldım ne güzel renk o öyle :)) Maşallah sende pek bir güzelmişsin yakışmış lens olduğunu söylemesen ben de anlamazdm vallahi :) Nereden bulabilirim canım ben bu markayı? Fiyatlar falan nasıl oluyor biliyor musun?
Çok teşekkür ederim evet güzel bi renk gerçekten :) Ben bulunduğum yerdeki optikçiden aldım benimkiler 3 aylık 45 tl ye aldım fiyatıda uygun bi çok lense göre.Eminim sende de harika duracaktır
Rica ederim ne demek :)) Benim saçlarım sarı tende çok beyaz olunca acaba çok mu yapay durur diye düşünmeden edemiyorum ama kafaya koydum deneyeceğim illa ki :)
Yok sanmıyorum bence çok hoş durur bi dene en azından içinde kalmasın alınca foto bekliyorum :)
Zaten aldığımda nasıl duruyor diye fikir almazsam çatlarım, kocişin başının etini yedikten sonra bol bol foto artık
HahahahhhBende ilk aldığımda herkesin başının etini yedim doğru söyleyin bak nasıl falan diye anlaşılacak kızın gözleri ne iğrenc diyecekler diye kimsenin yüzüne bakmıyodum