• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kızlar yardım edin köşemi koltuk takımmı?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
selam kızlar nasipse mayısa evleniyorum. eşya bakmalara başladık. ben küçüklüğümden beri hep köşe takımı istedim. nişanlımda karşı çıkmıyor çok şükür. ama küçük köşelerdne istemıyorum şöle 3+3 olanlardan. henüz evim yok kira işinide nisan gibi bakıcam ancak mobilyalara bakınıyorum ufaktan. sıkıntım şu. ailemiz çok kalabalık köşe takımı yetmez gibi geliyor. gerçi 2 de berjer eklelyelım diyoruz ama malum köşelerin oturma alanı daha kısıtlı. bugüne kadar benı köşeden vazgeçircek hiçbir mobilya görmemiştim. dün kilimd ebir takım gördüm çok şirin. dedim bu beni köşeden vazgeçirebilir.

şimdik bana yardım edin sizce köşe mi koltuk takımımı? yani oturma alanı kullanım kolaylığı açısından hangisi:D

not: 2. bir koltuk takımıda almıcam yani misafir odası yapmıcam. hiçç hazetmem o yüzden bir odama baza dolap falan koyucam yatılı misafirler için sadece.

not2: nişanlım köşede nasıl uzancaz ya diyor:DD bnese birbirimize daha yakın olcagımızdan bunu istiyorum :D sizin evlerde durumlar ne:DD

açıkça söylemek gerekirse ben köşe koltuğu şu sebepten dolayı sevmiyorum. şimdi kalabalık misafir geldiğinde herkes tribün gibi sırayla oturucak sende bi kenarı oturucaksın kime bakıcağını şaşıracaksın. bide salon oturma grubu da almıcakmışsın. yine sen bilirsin benim kendi düşüncem fikrim bu yönde

açıkça söylemek gerekirse ben köşe koltuğu şu sebepten dolayı sevmiyorum. şimdi kalabalık misafir geldiğinde herkes tribün gibi sırayla oturucak sende bi kenarı oturucaksın kime bakıcağını şaşıracaksın. bide salon oturma grubu da almıcakmışsın. yine sen bilirsin benim kendi düşüncem fikrim bu yönde

tatlım fikirler çok önemli öle sölimm:d zaten kararsızım. ancak köşe olarak almayı düşündüğüm köşeyi göstereyim bak . şu şekildeki bir tarafı 3lü kanepe dıger tarafıda 2li bırda ortada köşe modülü var ayrıca ona 2 de berjer ekelmeyı dusunuyorum. yanı baya genişçe bir alan. ama işte bende yınede kararsızım.. :/

şu an için niyetim bu:D
Eva Köşe Takımı - İstikbal Mobilya

tatlım fikirler çok önemli öle sölimm:d zaten kararsızım. ancak köşe olarak almayı düşündüğüm köşeyi göstereyim bak . şu şekildeki bir tarafı 3lü kanepe dıger tarafıda 2li bırda ortada köşe modülü var ayrıca ona 2 de berjer ekelmeyı dusunuyorum. yanı baya genişçe bir alan. ama işte bende yınede kararsızım.. :/

şu an için niyetim bu:D
Eva Köşe Takımı - İstikbal Mobilya

çok hoş görünüyo berjerli olması da iyiymiş :40:

gittim test ettim dokundum çok güzzel tavsiye edilirr:DDD ee şimdi alıyım önerilerinii:DD

renk olarak hoş her iki taraf ayrı açılabilir olması güzel berjer oluşu güzel :1: bende kararsız kaldım şimdi hee bide aynı renklerde aynı kumaşlarda normal koltuk takımı da yaptırabilirsin yapıyolar :40:

renk olarak hoş her iki taraf ayrı açılabilir olması güzel berjer oluşu güzel :1: bende kararsız kaldım şimdi hee bide aynı renklerde aynı kumaşlarda normal koltuk takımı da yaptırabilirsin yapıyolar :40:

ama ama amaaa aynı renkler aynı model olcaksa köşe olsun bee:DD niye birdaha koltuk takımını alım ki:d koltuk takımı alırsam daha spor bişeler alırım sanırım.. off off çok zor arkadaşceğizim çokkk:DDD

ama ama amaaa aynı renkler aynı model olcaksa köşe olsun bee:DD niye birdaha koltuk takımını alım ki:d koltuk takımı alırsam daha spor bişeler alırım sanırım.. off off çok zor arkadaşceğizim çokkk:DDD

aynen ya çok zor. nasıl olucak nasıl yapıcaz bende bilmiyorum :50: benimde salon ve oturma odası ayrı olmucak. sen yine bişeyler bakmışsın benim henüz oturma odası konusunda fikrim yok

aynen ya çok zor. nasıl olucak nasıl yapıcaz bende bilmiyorum :50: benimde salon ve oturma odası ayrı olmucak. sen yine bişeyler bakmışsın benim henüz oturma odası konusunda fikrim yok

bende öle yapıcam işte tek oda hepsine yeter:D ama bakmak lazım okadar çok çeşit varki azçok kafanda şu şu diye belirlersen daha kolay olur. yada tarz olarak. ben bir mağaza girince direk sayıyorum işte klasik mobilya istemiyorum, ahşap detay istemiyorum, şu şu renklerde olsun, minimalist çizgileri olsun. tomarla mobilyaya bakmıyorsun bölece. sana uygunlar gösteriyorlar:DD

Köşe derim ben. Kaç kere misafirin gelicek ki. Bence misafir düşünerek hareket etme. Ayrıca gelse gelse anne baba gelir yani. Köşede 2 kişi çok güzel uzanılıyo :) Yanına 2 berjer koydun mu bence başka bişeye gerek kalmaz.

ooff off... sanırım bir 4 ay daha bu ikilemde kalıcam.. hadi bakalım:d saolun hepinizz:d allah bana yardım etsinn:d birde herşey senin istediğin gibi olsun nişanlılar kahrolsun mu ki acabaa:DDD:1::1::1: senın dediğin olsada ben bu kadar arada kalmasammkı kii:DDD

Aynn katılıyorum ben de misafir için sevmiyorum oturma odası için istiyorum köşe koltuğu

sonunda neye karar verdin, aldın merak ettim :) aynı sorun bende de var çünkü,oldum olası köşe takımı istiyordum ama bnde salon ve oturma odası şeklinde 2 ayrı oda düşünmüyorum şuan bu yüzden köşe takımında aynı şey kafamı kurcaladı :44: misafir gelse ip gibi mi dizilecek diyor duyan arkadaşlarım.

şuna bayılmıştım
http://www.saloni.com.tr/files/pictures/koleksiyon/kose/lego_corner/lego_04.jpg

çok içime sinen bir koltuk takımı da görmedim hiç :36: ne yapacağımı bende bilmiyorum

Back
X