- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
selam kızlar nasipse mayısa evleniyorum. eşya bakmalara başladık. ben küçüklüğümden beri hep köşe takımı istedim. nişanlımda karşı çıkmıyor çok şükür. ama küçük köşelerdne istemıyorum şöle 3+3 olanlardan. henüz evim yok kira işinide nisan gibi bakıcam ancak mobilyalara bakınıyorum ufaktan. sıkıntım şu. ailemiz çok kalabalık köşe takımı yetmez gibi geliyor. gerçi 2 de berjer eklelyelım diyoruz ama malum köşelerin oturma alanı daha kısıtlı. bugüne kadar benı köşeden vazgeçircek hiçbir mobilya görmemiştim. dün kilimd ebir takım gördüm çok şirin. dedim bu beni köşeden vazgeçirebilir.
şimdik bana yardım edin sizce köşe mi koltuk takımımı? yani oturma alanı kullanım kolaylığı açısından hangisi
not: 2. bir koltuk takımıda almıcam yani misafir odası yapmıcam. hiçç hazetmem o yüzden bir odama baza dolap falan koyucam yatılı misafirler için sadece.
not2: nişanlım köşede nasıl uzancaz ya diyor
D bnese birbirimize daha yakın olcagımızdan bunu istiyorum
sizin evlerde durumlar ne
D
şimdik bana yardım edin sizce köşe mi koltuk takımımı? yani oturma alanı kullanım kolaylığı açısından hangisi

not: 2. bir koltuk takımıda almıcam yani misafir odası yapmıcam. hiçç hazetmem o yüzden bir odama baza dolap falan koyucam yatılı misafirler için sadece.
not2: nişanlım köşede nasıl uzancaz ya diyor