Kızlar yardım edin kilo alamıyorum

cutegirl1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
55
10
Kızlar yardım edin lütfen kilo alamıyorum 43 kiloydum 40 kilo olmuşum iştahım hic yok napıcagımı bilmiyorum bende artık kilo almak istiyorum :'( :'(

Kızlar yardım edin lütfen kilo alamıyorum 43 kiloydum 40 kilo olmuşum iştahım hic yok napıcagımı bilmiyorum bende artık kilo almak istiyorum :'( :'(
Merhaba,
Ben de yaklaşık 10 yıldır senin gibi kırk kıloydum ama son 1 yılda 10 kg aldım. Denemediğim şey kalmamıtı ve herkesin kilom hakkındaki yorumları cidden bunaltmıitı. Şu an spor yapıp 1-2 kilo vermeye calısıyorum hatta. Nasıl aldığıma gelince sanırım yeme alışkanlıklarının değişmesiyle alakalı. İlk başta onları gözden geçir. Mesela ben hep proteın ağırlıklı beslenirdim ve hiç çikolata yemek gibi bir kavramım yoktu. Su dışında da icecek içmezdim. 1 yıldır ingilterede yaşıyorum. Burada kahvaltıda dogru dürüst bir şey bulamadığım için her sabah nutella yüyorum. Ve özellıkle kilo almama neden olan şey her türlü meyvenin sıkılmıs halini her gün mutlaka icmek. Sanırım bebeklerde böyle kilo alıyor. Bol bol makarna ve pilav yemek, düzenli uyumak gibi şeyleri de başarırsan mutlaka kilo alacaksın.

Siz yediğinizi sanıyorsunuz ama yeterli değil. Hergun porsiyonlarınızı arttırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…