- 14 Mayıs 2015
- 67
- 14
- 34
-
- Konu Sahibi bebisimle 17
Danisinca yazarım yineBende kullaniyorum. Soya fasulyesi ve balikta bulunuyo evet ama atiyorum 1 porsiyon baliktan alacağın folik asitle tek seferde kullandığın haptakinin miktarlari farklı oluyo diye biliyorum. yinede doktoruna tekrar bi danıs derim
söyle bilgisi olsun cnm sorun teşkil eden bir durum değil..bi kadın doğum uzmanına gidince daha sağlıklı bilgi alırım bende modül parçası vardı 3 sene önce iğneyle aldirdim onu suan bilmiyorjm nasıl bi durum da doktor çok önemi bişey olmadığını söylemişti bana o yüzden çok onemsemedim hamilleikte sorun olur mu gittiğim doktora soylemeli miyim
Evet malasef içim rahat olmadığı için paylaşma ihtiyacı duydum bi doktora dağa gidersem daha da rahatlicak gidince yazarım yjne Sağolunbaska bı doktora daha gorunun derım
malesef sadece bır kısıye herseyınızı emanet edemıyorsunuz
ben hamıle degılım sadece dusuncem var 2 ayrı doktorum var
herkes farklı soyluyor cunku doktorların hepsı aynı dılden konusmuyor
ıcınız rahat etsın
cok haklisin bende yillar once bulasik yikarken bardak kirildi elimde bisey takiliyodu elime saglik ocagina gittim anlattim durumu doktor bnmle dalga gecti abartmissin sende diye bir yil sonra kendim igneyle cimbizla cikarttim ama cikartirken cam kirigini birazi kalmis o hala serce parmagimla yuzuk parmagimin arasinda duruyo kucuk bi ameliyat olmam gerekiyo olamiyorum emzirdigim icin
canım ben hamile kalmadan 3 ay önce doktoruma genel bir kontrol için gitmiştim.artık bebek düşünüyorum hapı bıraktım dediğim anda folbiol verdi.hemen başla dedi.folik asit çocuğun zeka gelişimi için çok önemli onu biliyorum.gebeliğimin ilk üç ayında da kullandım sonradan folik asidi bıraktırıp vitaminlere demir ilacına balık yağına kalsiyuma falan geçtik.geçen ay da magnezyum verdi suda eriyenlerden.kısacası folikasit önemli diye biliyorumMerhaba kızlar benim kafamı karıştıran bi durum var hamileyim daha 5 haftalifim sağlık ocağına gittim kan verdim sonucunu aldım doktorum değerlerimin iyi olduğunu ve herhangi bi ilac yazmaya gerek olmadığını söyledi folik asitede gerek yok mu dedjm Hayır kontrol altında tutariz ona göre veririz dedi fakat benjm konustugum çoğu kişiye folik asit hamile kalmadan ve sonraki 3 aylık dönemde de veriliyor içim rahat değil kullanmayan var mı
Biliuorjm cnm Folik asit önemli özellikle bebek için diğer haplar da önemli ama bana değerlerin iyi diyip vermedi böyle yapıldığını hiç duymamistimcanım ben hamile kalmadan 3 ay önce doktoruma genel bir kontrol için gitmiştim.artık bebek düşünüyorum hapı bıraktım dediğim anda folbiol verdi.hemen başla dedi.folik asit çocuğun zeka gelişimi için çok önemli onu biliyorum.gebeliğimin ilk üç ayında da kullandım sonradan folik asidi bıraktırıp vitaminlere demir ilacına balık yağına kalsiyuma falan geçtik.geçen ay da magnezyum verdi suda eriyenlerden.kısacası folikasit önemli diye biliyorum
Tamam canim haberlerini bekliyorum. Bilgi eksikliğinin olduğu bi konu. Aydınlatilmaya ihtiyacimiz varDanisinca yazarım yine
başka bi doktora daha danış derim canım çoğu kişinin değerleri normal yine de kullanılıyor benim bildiğimBiliuorjm cnm Folik asit önemli özellikle bebek için diğer haplar da önemli ama bana değerlerin iyi diyip vermedi böyle yapıldığını hiç duymamistim
canım ben hamile kalmadan 3 ay önce doktoruma genel bir kontrol için gitmiştim.artık bebek düşünüyorum hapı bıraktım dediğim anda folbiol verdi.hemen başla dedi.folik asit çocuğun zeka gelişimi için çok önemli onu biliyorum.gebeliğimin ilk üç ayında da kullandım sonradan folik asidi bıraktırıp vitaminlere demir ilacına balık yağına kalsiyuma falan geçtik.geçen ay da magnezyum verdi suda eriyenlerden.kısacası folikasit önemli diye biliyorum
ben hep günde 1 adet içtim.hiç bana yarım falan demedi doktorummerhaba ;bana da doktorum gebelik düşünüyorum deyince folik asit folbiol verdi.yarım tane içersin .hamile kalınca bire çıkarıcaz dedi.siz ne kadar içiyorsunuz acaba
hiç bir folik asit kullamadım vitamin ilacı hiç bşey kullanmadım bulantımdan dolayı ama folik asitin içinde olanlar yeşilliklerde olduğunu duydumm yeşillikleri bol tükettimMerhaba kızlar benim kafamı karıştıran bi durum var hamileyim daha 5 haftalifim sağlık ocağına gittim kan verdim sonucunu aldım doktorum değerlerimin iyi olduğunu ve herhangi bi ilac yazmaya gerek olmadığını söyledi folik asitede gerek yok mu dedjm Hayır kontrol altında tutariz ona göre veririz dedi fakat benjm konustugum çoğu kişiye folik asit hamile kalmadan ve sonraki 3 aylık dönemde de veriliyor içim rahat değil kullanmayan var mı