Kızlar yardım edin kafam çok karışık

baska bı doktora daha gorunun derım
malesef sadece bır kısıye herseyınızı emanet edemıyorsunuz
ben hamıle degılım sadece dusuncem var 2 ayrı doktorum var

herkes farklı soyluyor cunku doktorların hepsı aynı dılden konusmuyor
ıcınız rahat etsın

söyle bilgisi olsun cnm sorun teşkil eden bir durum değil..

Evet malasef içim rahat olmadığı için paylaşma ihtiyacı duydum bi doktora dağa gidersem daha da rahatlicak gidince yazarım yjne Sağolun

Yani kimse yanlış anlamasın ama sağlık ocağındaki doktorlara grip olunca ilaç yazdırmak, bebekler için aşı vurulmak, ya da yaşlılarda ilaç falan yazdırmak için gidilmesi lazım bence. Hele hele hamilelik gibi başlı başlına ayrı bir yaşam olan bir dönem için ben asla sağlık ocağındaki doktorlara güvenmem. Hele hele folik asit gibi bebeğin beyin ve omur ilik gelişimi için önemli olan tek vitamin konusunda bu kadar rahat davranması bana hiç mi hiç dopru gelmedi.

canım ben hamile kalmadan 3 ay önce doktoruma genel bir kontrol için gitmiştim.artık bebek düşünüyorum hapı bıraktım dediğim anda folbiol verdi.hemen başla dedi.folik asit çocuğun zeka gelişimi için çok önemli onu biliyorum.gebeliğimin ilk üç ayında da kullandım sonradan folik asidi bıraktırıp vitaminlere demir ilacına balık yağına kalsiyuma falan geçtik.geçen ay da magnezyum verdi suda eriyenlerden.kısacası folikasit önemli diye biliyorum

Biliuorjm cnm Folik asit önemli özellikle bebek için diğer haplar da önemli ama bana değerlerin iyi diyip vermedi böyle yapıldığını hiç duymamistim

Biliuorjm cnm Folik asit önemli özellikle bebek için diğer haplar da önemli ama bana değerlerin iyi diyip vermedi böyle yapıldığını hiç duymamistim
başka bi doktora daha danış derim canım çoğu kişinin değerleri normal yine de kullanılıyor benim bildiğim

hamile kalmadan önce de kullandım.folik asit bebek için gerekli bir şey.bebekte görülecek zararları ennn aza indiriyor..ben daha bu hafta bıraktım folik asiti.3.ayımda.yanında da vitamin içiyorum.sana tavsiyem iyi bir hastaneye git ve tahlillerini yaptır doktorunla konuş belki sağlık ocağındaki doktor vucudundaki folik asit rezervini yeterli görmüştür.Bir doktorun daha görüşünü almanı tavsiye ederim.ben yeri geliyor iki doktora ayrı ayrı gidiyoum kafam çok karıştımı.Sen de başka bir doktora gidip içini rahatlat derim.

merhaba ;bana da doktorum gebelik düşünüyorum deyince folik asit folbiol verdi.yarım tane içersin .hamile kalınca bire çıkarıcaz dedi.siz ne kadar içiyorsunuz acaba

Merhaba canımcım bence kesinlikle kullanma hasibe sultanın patates ve bulguru kadar vitamin hiç bir ilaçta yok eminim seni cok seviyorum :) :)

hiç bir folik asit kullamadım vitamin ilacı hiç bşey kullanmadım bulantımdan dolayı ama folik asitin içinde olanlar yeşilliklerde olduğunu duydumm yeşillikleri bol tükettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…