Kızlar yardım edin kafam çok karışık

OTE="bebisimle 17, post: 40964692, member: 679687"]Sagkik ocağı aşı icin falan iyi kayitn olsun orda onlar seni dönem dönem arayip durumunu sorarlar tetenoz aşısı için de cagirirlar iki kere tetenoz oluyrz[/QUOTE][/QUOTE]
ben sağlık ocağına gittim bana haber ver demişti doktor hamile kalınca bende ilk ona gittim böyle bi durum yasadık 3 hafta sonra kadın doguma git dedi ben daha erken gideyim diyorum[/QUOTE]
Ben önce evde test yaptım. Pozitif cikinca saglik ocagina gittim orda da kan idrae testi yaptılar bes haftalik hami var dediler bes haftalik ken kadin doguma gittm i zaman folik asit yazdılar ıspanak pirasa falan bu dönem iyi oluyo sanirsam greyfurtta da folik asit var yesil yapraklı sebze tercih edersn

OTE="bebisimle 17, post: 40964692, member: 679687"]Sagkik ocağı aşı icin falan iyi kayitn olsun orda onlar seni dönem dönem arayip durumunu sorarlar tetenoz aşısı için de cagirirlar iki kere tetenoz oluyrz
[/QUOTE]
ben sağlık ocağına gittim bana haber ver demişti doktor hamile kalınca bende ilk ona gittim böyle bi durum yasadık 3 hafta sonra kadın doguma git dedi ben daha erken gideyim diyorum[/QUOTE]
Ben önce evde test yaptım. Pozitif cikinca saglik ocagina gittim orda da kan idrae testi yaptılar bes haftalik hami var dediler bes haftalik ken kadin doguma gittm i zaman folik asit yazdılar ıspanak pirasa falan bu dönem iyi oluyo sanirsam greyfurtta da folik asit var yesil yapraklı sebze tercih edersn[/QUOTE

Ben önce evde test yaptım. Pozitif cikinca saglik ocagina gittim orda da kan idrae testi yaptılar bes haftalik hami var dediler bes haftalik ken kadin doguma gittm i zaman folik asit yazdılar ıspanak pirasa falan bu dönem iyi oluyo sanirsam greyfurtta da folik asit var yesil yapraklı sebze tercih edersn[/QUOTE[/QUOTE]
Tmm cnm Sağol bende bi araştırayim neler de olduğunu

mercimek nohut karalahana yesillik ama yesillerin her cesidi.ben kullanmamak icin kullanmadim folik asidi midem cok rahatsiz benim kaldirmadi midem bu folik asidi bende arastrdim bunlari yedim jep hamileligim boyunca
Tmm o zaman bende doğal yollardan bi araştırayim nasıl alabilirim diye Sağol cnm

Sanırm size sağlık ocağındaki doktor söyledi bunu. Ben sizin yerinizde olsam hamileliğimi takip edecek iyi bir kadın doğum doktoru bulurum ve ona sorarım. Ben daha önce ayağım için sağlık ocağına gittim bi baksın diye. iltihap var dediler ve antibiyotik verdiler. Meğerse ayağımda çatlak varmış. Ağrılarım artınca anladım bende. Bu nedenle sağlık ocaklarındaki doktorlara hiç güvemem. Herhangi bir konuda uzamn değiller. Hele hele gebelik gibi bir durumda asla uzman doktordan başkasını dinlemem.

Evet kadın doguma gitmem gerekiyo başka sorcagim sorularda var Sağlık ocağı doktorlari ayrıntılı bilemiyo çoğu şeyi

folik asit bebek için veriliyor.nöral tüp defekti denen durumu önlemek için.ama senin vücudundaki folik seviyen iyiyse bebeğe yetecekse bilemem.en iyi doktorun karar verir.insanoğlu binlerce yıldır ürüyor.bizim annelerimiz , anneannelerimiz folik mi biliyordu.ama şöylede bir gerçek var son yıllarda doğan çocuklar pek bir akıllı.foliğin etkisi.folik çocukları=) sonuç olarak ister iç ister içme.şahsen ben 8 aydır içiyorum.bu ay hamile kalırsam , oldu mu olmadı mı derken folik aside devam =)

Bende kullaniyorum. Soya fasulyesi ve balikta bulunuyo evet ama atiyorum 1 porsiyon baliktan alacağın folik asitle tek seferde kullandığın haptakinin miktarlari farklı oluyo diye biliyorum. yinede doktoruna tekrar bi danıs derim

ben 2 aydır gebelık dusunuyorum ve dusundugumu soyledıgım andan ıtıbaren doktorum folık asıt ve decavıt verdı hergun duzenlı kullanıyorum
etrafımdada herkes kullanıyor en ıyısı doktora sorman
ustelık saglık ocaklarındada ucretsız verıyolar cok sasırdım

cnm aslında her dr öneriyor folik asiti ben hamile kalmadan önce 1 kutu içtim sonra dr iç dedi 1 kutu daha aldım ama yarısını içebildim ne içsem zehir oluyordu ilaç kullanamadım hala bile vitamin içemiyorum dr herşeyden yiyorsan önemli değil ama meyve sebze yoğurt süt balık yiyorum bol bol.. düzenli içtiğim tek şey demir şurubu onunda hapını içemedim kabızlık yaptı dr da şurubunu verdi bir gece yatmadan biçiyorum bir gece içmiyorum.. 12. haftamda troid az çalışlıyor çıktı kanda düzenli her sabah onun hapını alıyorum bir tek.. bebeğimde gayet sağlıklı hatta haftasına göre hep 1 hafta önde çıkıyor ölçümlerde o yüzden doğum tarihini 1 hafta öne aldı dr..

cok haklisin bende yillar once bulasik yikarken bardak kirildi elimde bisey takiliyodu elime saglik ocagina gittim anlattim durumu doktor bnmle dalga gecti abartmissin sende diye bir yil sonra kendim igneyle cimbizla cikarttim ama cikartirken cam kirigini birazi kalmis o hala serce parmagimla yuzuk parmagimin arasinda duruyo kucuk bi ameliyat olmam gerekiyo olamiyorum emzirdigim icin

E
Evet bencede şimdiki çocuklar çok zeki o kadar hap iciliyo ki eksik bişey kalmıyor Rabbim. Sana da nasip etsin insallah

bi kadın doğum uzmanına gidince daha sağlıklı bilgi alırım bende modül parçası vardı 3 sene önce iğneyle aldirdim onu suan bilmiyorjm nasıl bi durum da doktor çok önemi bişey olmadığını söylemişti bana o yüzden çok onemsemedim hamilleikte sorun olur mu gittiğim doktora soylemeli miyim

Be
Ben de çok şaşırdım işte benjm bildiğim her kadına veriliyor ama bana vermedi sadece düzenli bi şekilde bakarız ihtiyaç olursa veririz dedi ama folik asit daha çok bebek için yararli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…