Kızlar yardım edin kafam çok karışık

bebisimle 17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
67
14
34
Merhaba kızlar benim kafamı karıştıran bi durum var hamileyim daha 5 haftalifim sağlık ocağına gittim kan verdim sonucunu aldım doktorum değerlerimin iyi olduğunu ve herhangi bi ilac yazmaya gerek olmadığını söyledi folik asitede gerek yok mu dedjm Hayır kontrol altında tutariz ona göre veririz dedi fakat benjm konustugum çoğu kişiye folik asit hamile kalmadan ve sonraki 3 aylık dönemde de veriliyor içim rahat değil kullanmayan var mı

canım hayırlısı olsun ınsallah sag saglım kucagımıza alırız bebeklerımızı.. dr a bakma kesınlıkle kullan cunku vıtamın ben kullanıyorum.........ama bır arkadasım vardı sakın kullanma benım dr bana yazmadı folık asıt cocukta hıperaktıflıge vs yol acıyormus demıs...tabı ben ondan duydum....ama kullan derım sonucta ınsan folık asıtte bulunan vıtamınlerı gunluk daıma alamayabılıyor

Ben ilk gebeligimde kullanmadım bu gebeligimdede kullanmadim şükürler olsun bi sıkıntı olmadı.bu bebegimde ilkinde gayet sagliklilar

Amin cnm tek isteğimiz sağlık sıhhatli olsunlar . kullanmayan kimse varmı ki bi sorun oluşur mu benim bildiğim bi soya fasulyesi bide somon baliğında varmıs peki folik asit anne için mi yoksa bebek için mi veriliyor

hatta hamile kalmadan kullanan cok fazla var.. banada her ıkı hamılelıgımdede doktor verdı.. bencede direk al ve kullan..

İlkinde kadın doğum doktorum vermedi.ikinci de de doktorum baskaydi oda verdi ben kullanmadim
Sana da değerlerin iyi diye mi vermedi ben bütün doktorların verdiğini sanıyordum doktor sana gerek yok diyince şaşırdım ama sordum bidaha kontrol altında tutariz dedi alsam mi almasan mi çoğunluğu kullanıyor hamile olanların hatta hemen hemen hepsi

Canım valla ne desem bilemedim karar senin kullanma desem topa tutarlar valla beni.sen kadın dogumcunla hallet bunu.

Tmm ben bi kadın doğuma gideyim bakalım o ne diyecem Sağol cnm

E="bebisimle 17, post: 40962583, member: 679687"]Merhaba kızlar benim kafamı karıştıran bi durum var hamileyim daha 5 haftalifim sağlık ocağına gittim kan verdim sonucunu aldım doktorum değerlerimin iyi olduğunu ve herhangi bi ilac yazmaya gerek olmadığını söyledi folik asitede gerek yok mu dedjm Hayır kontrol altında tutariz ona göre veririz dedi fakat benjm konustugum çoğu kişiye folik asit hamile kalmadan ve sonraki 3 aylık dönemde de veriliyor içim rahat değil kullanmayan var mı[/QUOTE]
Canim saglik ocagiyla kalma kadin dogumcuya git onlar direk folik asit yazar oniki haftalik olana kadar folik asit kullaniliyo sonra birakilip vitamine geçiliyo zaten oniki haftalikken ikili tarama yapiliyo o zaman folik birakiliyo

Canim saglik ocagiyla kalma kadin dogumcuya git onlar direk folik asit yazar oniki haftalik olana kadar folik asit kullaniliyo sonra birakilip vitamine geçiliyo zaten oniki haftalikken ikili tarama yapiliyo o zaman folik birakiliyo[/QUOTE] Evet cnm gidicem inşallah içim rahat değil kadın doğum doktoru bransi olduğu için daha çok şey bilir

="bebisimle 17, post: 40964370, member: 679687"]Canim saglik ocagiyla kalma kadin dogumcuya git onlar direk folik asit yazar oniki haftalik olana kadar folik asit kullaniliyo sonra birakilip vitamine geçiliyo zaten oniki haftalikken ikili tarama yapiliyo o zaman folik birakiliyo[/QUOTE] Evet cnm gidicem inşallah içim rahat değil kadın doğum doktoru bransi olduğu için daha çok şey bilir[/QUOTE]
Sagkik ocağı aşı icin falan iyi kayitn olsun orda onlar seni dönem dönem arayip durumunu sorarlar tetenoz aşısı için de cagirirlar iki kere tetenoz oluyrz

bana vermisti kullanmadim bende folik asit bulunan yiyeceklerden tukettim bulca ve hicbir sknti yasamadim sukurler olsun

Ben
Evet cnm gidicem inşallah içim rahat değil kadın doğum doktoru bransi olduğu için daha çok şey bilir[/QUOTE]
Sagkik ocağı aşı icin falan iyi kayitn olsun orda onlar seni dönem dönem arayip durumunu sorarlar tetenoz aşısı için de cagirirlar iki kere tetenoz oluyrz[/QUOTE]

Ben
Evet cnm gidicem inşallah içim rahat değil kadın doğum doktoru bransi olduğu için daha çok şey bilir
Sagkik ocağı aşı icin falan iyi kayitn olsun orda onlar seni dönem dönem arayip durumunu sorarlar tetenoz aşısı için de cagirirlar iki kere tetenoz oluyrz[/QUOTE][/QUOTE]
ben sağlık ocağına gittim bana haber ver demişti doktor hamile kalınca bende ilk ona gittim böyle bi durum yasadık 3 hafta sonra kadın doguma git dedi ben daha erken gideyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…