o dönemlerde oluyor bende de olmuştu şiddetli bel ağrısı dr um da normal demişti2 bucuk aylık hamileyim dünden beri sağ ayağımın üzerine doğru düzgün basamıyorum basta sinir sıkışması dedim ama internetteki araştırmalarıma göre gebelikte kalça ağrısı olabiliyormuş ama bu kadar ağrıması sağ ayağımın üzerine basamaz hale gelemesi normal mi ara ara daha kötü ara ara daha hafif oluyor iğne batırıyormuş hissi veriyor bilmiyorum hastaneye gitsem birsey yapamıcaklar diye düşüyorum hamileyim diye napım sizce kızlarrrr
3 gün sonra randevum var olmadı daha erkene alıcam dediğiniz gibi ayağınızada vurmuş muydu bel ağrınız pekio dönemlerde oluyor bende de olmuştu şiddetli bel ağrısı dr um da normal demişti
sizde dr unuzla bi görüşün
bugün geçmezse direk gidicem . geçer inşallahHastaneye gidin.
topallıyodum bacak ağrım falan da vardı ama siz dr ile görüşün mutlaka3 gün sonra randevum var olmadı daha erkene alıcam dediğiniz gibi ayağınızada vurmuş muydu bel ağrınız peki
Ben kilitlenmiştim bir kere,çok korkmuştum bebeğe bir şey olacak diye Allah'tan birşey olmadı.Bende sinir sıkışması çıktı ama anca bunu doğumdan sonra anlatabildim çünkü hamilelikte ortopedide film vb cekmiyorlardi. Artı hamilelik,tutunan bebek iyice yerleşiyor ve agirlastigi için bel,bacak,kalça ağrıları yapabiliyor.Ama bir doktorunuza danışın ve bazı esneme hareketleri var youtubeda hamileler için inanın çok iyi geliyordu deneyin,2 bucuk aylık hamileyim dünden beri sağ ayağımın üzerine doğru düzgün basamıyorum basta sinir sıkışması dedim ama internetteki araştırmalarıma göre gebelikte kalça ağrısı olabiliyormuş ama bu kadar ağrıması sağ ayağımın üzerine basamaz hale gelemesi normal mi ara ara daha kötü ara ara daha hafif oluyor iğne batırıyormuş hissi veriyor bilmiyorum hastaneye gitsem birsey yapamıcaklar diye düşüyorum hamileyim diye napım sizce kızlarrrr
Bir de doğumdan sonra devam ederse fizik tedavi isteyin doktorunuzdan bana iyi gelmişti.Ben kilitlenmiştim bir kere,çok korkmuştum bebeğe bir şey olacak diye Allah'tan birşey olmadı.Bende sinir sıkışması çıktı ama anca bunu doğumdan sonra anlatabildim çünkü hamilelikte ortopedide film vb cekmiyorlardi. Artı hamilelik,tutunan bebek iyice yerleşiyor ve agirlastigi için bel,bacak,kalça ağrıları yapabiliyor.Ama bir doktorunuza danışın ve bazı esneme hareketleri var youtubeda hamileler için inanın çok iyi geliyordu deneyin,
Bende 18 haftalık hamileyim benimde magnezyum bile ise yaramiyor artık çok kötüyüm sakat gibiyim siz ne yaptınız doktora gozuktunuz mu ne dedi sadece kramp diye geçiyoruz başka bişey de çıkabilir mi altından çünkü hiç normal değil diye düşünüyorum2 bucuk aylık hamileyim dünden beri sağ ayağımın üzerine doğru düzgün basamıyorum basta sinir sıkışması dedim ama internetteki araştırmalarıma göre gebelikte kalça ağrısı olabiliyormuş ama bu kadar ağrıması sağ ayağımın üzerine basamaz hale gelemesi normal mi ara ara daha kötü ara ara daha hafif oluyor iğne batırıyormuş hissi veriyor bilmiyorum hastaneye gitsem birsey yapamıcaklar diye düşüyorum hamileyim diye napım sizce kızlarrrr
Ya ne zor benim diz kapağı arkası ağrısıyla başladı. Oturup kalkamaz hale geldim . Sonra tüm bacak kalça qgrısı seklinde dağıldı. Hala da devam ediyor. Corap bile giyinemigorjm cok sacma. Magnezyum da değilmiş. Kullandım işe yaramadj2 bucuk aylık hamileyim dünden beri sağ ayağımın üzerine doğru düzgün basamıyorum basta sinir sıkışması dedim ama internetteki araştırmalarıma göre gebelikte kalça ağrısı olabiliyormuş ama bu kadar ağrıması sağ ayağımın üzerine basamaz hale gelemesi normal mi ara ara daha kötü ara ara daha hafif oluyor iğne batırıyormuş hissi veriyor bilmiyorum hastaneye gitsem birsey yapamıcaklar diye düşüyorum hamileyim diye napım sizce kızlarrrr