kızlar yardım edin! hamilelikte şiddetli kalça ağrısı normal mi?

moon0

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
72
20
26
2 bucuk aylık hamileyim dünden beri sağ ayağımın üzerine doğru düzgün basamıyorum basta sinir sıkışması dedim ama internetteki araştırmalarıma göre gebelikte kalça ağrısı olabiliyormuş ama bu kadar ağrıması sağ ayağımın üzerine basamaz hale gelemesi normal mi ara ara daha kötü ara ara daha hafif oluyor iğne batırıyormuş hissi veriyor bilmiyorum hastaneye gitsem birsey yapamıcaklar diye düşüyorum hamileyim diye napım sizce kızlarrrr

2 bucuk aylık hamileyim dünden beri sağ ayağımın üzerine doğru düzgün basamıyorum basta sinir sıkışması dedim ama internetteki araştırmalarıma göre gebelikte kalça ağrısı olabiliyormuş ama bu kadar ağrıması sağ ayağımın üzerine basamaz hale gelemesi normal mi ara ara daha kötü ara ara daha hafif oluyor iğne batırıyormuş hissi veriyor bilmiyorum hastaneye gitsem birsey yapamıcaklar diye düşüyorum hamileyim diye napım sizce kızlarrrr
o dönemlerde oluyor bende de olmuştu şiddetli bel ağrısı dr um da normal demişti

sizde dr unuzla bi görüşün

26 haftalığım 14 den beri kalçam agrıyor dün biraz fazla ayakta kaldım akşamdan beri uzanıyorum topallıyorum ve kramplarım oluyor doktorum normal diyor magnezyum kullanıyorum

2.5 aylıktan doğum yapıncaya kadar bel ağrısı ve kuyruk sokumu ağrısı yaşadım. 1 saat ayakta kalınca ağrıdan adım bile atamıyordum. Herkesin fizyolojisi farklı, olabiliyor.

2-3. Ay başlamıştı doğum yapana kadar devam etti. Kimi günler çok arttı kimi günler daha yaşanabilir seviyede idi.
Ancak doktorunuzla irtibata geçin, bizde olmuş olması yada olmaması çok bir netlik kazandırmaz. En azından içiniz rahatlar.

Benim genelde hep duyduğum tabi gerçeklik payını bilemiycem ama erkek bebekte bel ağrısı ve kalça kramları olurmuş. Tecrübeli hanımlar bilgi verirse iyi olur.

umarim gecer☹️ kalca nekrozu oldum bende dediginiz gibi agrilarla yuruyemez oldum magnezyum takviyeside ise yaramadi doguma kadar engelli gibi kaldim hic normal degil bi dr gorse iyi olur

Ben kilitlenmiştim bir kere,çok korkmuştum bebeğe bir şey olacak diye Allah'tan birşey olmadı.Bende sinir sıkışması çıktı ama anca bunu doğumdan sonra anlatabildim çünkü hamilelikte ortopedide film vb cekmiyorlardi. Artı hamilelik,tutunan bebek iyice yerleşiyor ve agirlastigi için bel,bacak,kalça ağrıları yapabiliyor.Ama bir doktorunuza danışın ve bazı esneme hareketleri var youtubeda hamileler için inanın çok iyi geliyordu deneyin,

Ben kilitlenmiştim bir kere,çok korkmuştum bebeğe bir şey olacak diye Allah'tan birşey olmadı.Bende sinir sıkışması çıktı ama anca bunu doğumdan sonra anlatabildim çünkü hamilelikte ortopedide film vb cekmiyorlardi. Artı hamilelik,tutunan bebek iyice yerleşiyor ve agirlastigi için bel,bacak,kalça ağrıları yapabiliyor.Ama bir doktorunuza danışın ve bazı esneme hareketleri var youtubeda hamileler için inanın çok iyi geliyordu deneyin,
Bir de doğumdan sonra devam ederse fizik tedavi isteyin doktorunuzdan bana iyi gelmişti.

Bende 18 haftalık hamileyim benimde magnezyum bile ise yaramiyor artık çok kötüyüm sakat gibiyim siz ne yaptınız doktora gozuktunuz mu ne dedi sadece kramp diye geçiyoruz başka bişey de çıkabilir mi altından çünkü hiç normal değil diye düşünüyorum

Ya ne zor benim diz kapağı arkası ağrısıyla başladı. Oturup kalkamaz hale geldim . Sonra tüm bacak kalça qgrısı seklinde dağıldı. Hala da devam ediyor. Corap bile giyinemigorjm cok sacma. Magnezyum da değilmiş. Kullandım işe yaramadj

Bel fitiginiz var miydi? Benim bel fitigim var belden kalcaya kalcadan bacaga ayaga vuruyor arada yokluyor. Doktorunuza danişmayi ihmal etmeyin, magnezyum da rahatlatabilir.

X