- 16 Kasım 2021
- 245
- 80
- 13
- 33
- Konu Sahibi Melekkmelek
-
Yılın belli dönemlerinde bu gecikmeler normal kabul edilir. 10. Gün hala kanamanız olmazsa test yapabilirsiniz. Gebelik erken belirtilerinde göğüslerde hassasiyet ve dolgunluk göz önünde bulundurabilirsiniz geçmiş olsunKızlar 5 gün önce adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım 2 gün önce gece normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu kesin midir yoksa tekrar test yapmalı miyim?? Ama ilk defa 5 gün gecikme oldu
Gögüslerimde hassasiyet ve dolgunluk var zaten. Ama ilk defa gecikti bu kadar normalde olmazdı. Test bugün yapsam doğru sonuç verir mi çok merak ediyorumYılın belli dönemlerinde bu gecikmeler normal kabul edilir. 10. Gün hala kanamanız olmazsa test yapabilirsiniz. Gebelik erken belirtilerinde göğüslerde hassasiyet ve dolgunluk göz önünde bulundurabilirsiniz geçmiş olsun
Bir ihtimal gec dollenme denilen durum olmus olabilir isterseniz hassasiyeti yuksek bir testle tekrarlayin ya da direkt kan tahlili verin emin olmus olursunuz.Gögüslerimde hassasiyet ve dolgunluk var zaten. Ama ilk defa gecikti bu kadar normalde olmazdı. Test bugün yapsam doğru sonuç verir mi çok merak ediyorum
İlk defa böyle bir şey oluyor 9 10 aralıkta ilişki oldu. Bilmiyorum aklım çok karıştı :/Hamilelik hormonunun kana ve idrara geçmesi biraz zaman alır daha önceden hamile kaldıysanız bugün testte çıkabilir. Rahme yerlestikten 15 gün sonra testte çıkar
Kan için pazartesi gününü beklemem lazım ama çok merak ediyorum ne yapacağımı hiç bilmiyorum şuan ;(Bir ihtimal gec dollenme denilen durum olmus olabilir isterseniz hassasiyeti yuksek bir testle tekrarlayin ya da direkt kan tahlili verin emin olmus olursunuz.
Erken gebelik testi yapsam geç döllenme bile olsa bugün çıkar mı 5. Gün bugünBir ihtimal gec dollenme denilen durum olmus olabilir isterseniz hassasiyeti yuksek bir testle tekrarlayin ya da direkt kan tahlili verin emin olmus olursunuz.
erken gebelik testlerinin beta hassasiyetleri daha yüksek oluyor bildiğim kadarıyla. o yüzden bence çıkma ihtimali yüksek. tabi bir de beklemiş idrarla yapmak önemli. sabah ilk idrar denir genelde. bunun nedeni hormonun idrar bekledikçe toplanıp yükselmesi aşağı yukarı 3-4 saat beklerseniz testi yapmadan idrarınızı tutup bence en doğru sonucu alırsınız. hiçbir şey kan sonucu kadar kesin olmasa da en azından daha garanti bir sonuç olmuş olur.Erken gebelik testi yapsam geç döllenme bile olsa bugün çıkar mı 5. Gün bugün
Teşekkür ederim tekrarlayacağım testi artık varsa da yoksa da bilmek istiyorumerken gebelik testlerinin beta hassasiyetleri daha yüksek oluyor bildiğim kadarıyla. o yüzden bence çıkma ihtimali yüksek. tabi bir de beklemiş idrarla yapmak önemli. sabah ilk idrar denir genelde. bunun nedeni hormonun idrar bekledikçe toplanıp yükselmesi aşağı yukarı 3-4 saat beklerseniz testi yapmadan idrarınızı tutup bence en doğru sonucu alırsınız. hiçbir şey kan sonucu kadar kesin olmasa da en azından daha garanti bir sonuç olmuş olur.
o kadar haklısınız ki böyle arada kalmak çok strese sokuyor insanı. umarım en kısa sürede öğrenirsinizTeşekkür ederim tekrarlayacağım testi artık varsa da yoksa da bilmek istiyorum
Ayy inşallah ya bakalım birazdan test alıp tekrar yapacağım artıko kadar haklısınız ki böyle arada kalmak çok strese sokuyor insanı. umarım en kısa sürede öğrenirsiniz
Çıkardı cnm merak etme stresten gecikmiş olabilirKızlar 5 gün önce adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım 2 gün önce gece normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu kesin midir yoksa tekrar test yapmalı miyim?? Ama ilk defa 5 gün gecikme oldu
Lütfen endişelenmeyin streste adeti geciktirir ve 5 gün çok çok normal bir süre. bir test yapmanız en iyisi gibi görünüyorİlk defa böyle bir şey oluyor 9 10 aralıkta ilişki oldu. Bilmiyorum aklım çok karıştı :/
Şimdi yaptım negatif yine bakalım artık pazartesiyi bekleyeceğimLütfen endişelenmeyin streste adeti geciktirir ve 5 gün çok çok normal bir süre. bir test yapmanız en iyisi gibi görünüyor
At bklm cnm belki vardır merak ettim şimdiŞimdi yaptım negatif yine bakalım artık pazartesiyi bekleyeceğim
Silik çizgi bile göremiyorumAt bklm cnm belki vardır merak ettim şimdi
Kiz kuzu ben niye görüyorum o zaman hayalet çizgi iki gün sonra tekrarla bacı bi ince var ordaSilik çizgi bile göremiyorum
Nasıl ya gerçekten olabilir mi ki ben göremedim bütün umudum gitmişti ama sen şimdi böyle dedin bir tuhaf oldum canım yaaKiz kuzu ben niye görüyorum o zaman hayalet çizgi iki gün sonra tekrarla bacı bi ince var orda
Kuzu benin de düşük olduğunda böyle çıktı kan verdimde 20.05 filan ciktiydi deger de hattaNasıl ya gerçekten olabilir mi ki ben göremedim bütün umudum gitmişti ama sen şimdi böyle dedin bir tuhaf oldum canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?