Kizlar yardım edin hamile miyim anlayamıyorum

Ilkem34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2020
14
0
1
28
Kizlar selam 3 aylık evliyim bu ay ilk kez korunmadan ilişki yaşadık. Eşim de bende istiyoruz çocuk. Yaşım 24 eşim 30. Bat 9 Haziran'di. 14'unde bitti. Yumurtlama tarihm 23-24 araligiydi. 30 gun siklusum. Her neyse yumurtlamadan sonra yaklaşık 10-11 gündür göğüslerimde şişlik ve dolgunluk ve ağrı var. Mavi damarlarm belirginlesmis. Ve aşırı duygusallık var. Folik asit kullanıyorum bu arada 12 gündür. Doktora gitmiştim planlıyorum diye gebeliği vermişti. Kizlar adete 4 gün kaldı ve adet olcakmisim gibi ağrı var. Şuan bile. Sırtım çok ağrıyor. Hep uykum var. Geç kalkmaya başladım. Ne olabilir? Dün erken gebelik testi yaptım akşam negatif çıktı.

Yaşamiş biri olarak söylüyorum Belirtiler psikolojik olabilir hamile olmayı umdugum her ay kendimde birkaç belirti bulurdum , hamile kaldiğimda ise tek bir belirtim yoktu. Burada ne yazılsa boş . Ne tavsiye verilse boş .Kan testi verip içinizi rahatların. Ya da adet günü geçince tekrar idrar testi yapın

Adetiniz gecikti mi?

Adetinizin üzerinden en az 3 gün geçmesi gerekiyor ondan sonra gebelik testi yaparsınız

En etkili anlamanın yolu kan testi yaptırmanız

Haklısınız. Bakalım beklicem bende. İlk denemem zaten daha

İnşaAllah hamilesindir ama belirtiler psikolojik olabileceği için erken diyorum ben düşünmemeye çalışın çok zor biliyorum ama

Kan testi ver canım hemen çıkar idrar testi biraz daha geç belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…