- 17 Nisan 2019
- 502
- 683
- 103
- 36
- Konu Sahibi makarnaseverr
-
Bekleyın lütfen delil olsun elınızde kolueyı nerden sıparıs vermısKızlar eşimle 8 yıldır evliyiz. Bu zamana kadar zor günlerimiz olmadı değil ama birbirimizi sevdiğimizi düşünüyordum hep. Taki bu zamana kadar.
Bir tane çocuğumuz var 4 yaşında ben çalışıyorum devlet memuruyum kendime yetebilecek maddi durumum var çok şükür.
Eşim bana ve çocuğumuza aşırı ilgili ve düşkün şuanda bile. Ama içimdeki derinlerdeki bir his beni araştırma yapmaya itti gördüklerimi size aktarmak istiyorum bana yol gösterin lütfen.
Öncelikle WhatsAppında profil fotoğrafini sadece ortak tanıdıklarımıza açık bir şekilde kullandığını farkettim. Engelli listesinde birkaç numara buldum. Ben profilini dün gece herkese açık yaptım beklemedeyim.
Ayrıca dün gece telefonunu karistirdiğımda bir tane kolye siparişi bir hafta önce eline ulaşmış ama bana kolye falan gelmedi. Hepsinin ekran görüntüsü bende.
Şimdi size soruyorum ben bu şüphelerimi eşime sormalı mıyım yoksa bekleyeyim mi ama beklemek ölüm gibi geliyor göğsümün üzerinde bir ton ağırlık var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Allah siziKız şimdi lavaboyu temizlerken aklıma geldi
Sen bunun profil fotosunu açtın ya, o kadın fotoğrafınızı görüp de eşine söylemiş ve kolyeyi eşin anlama diye ondan alıp sana getirmiş olabilir. Sen sevin ama yine de bir takipte kal.
Valla profil fotoğrafı hanımefendiyi ele vermiş olabilir. Düşündüm, o kadından geri almaz ama kuyumcunun birinden aynı kolyeyi alıp gelebilir. Biz bu erkeklere bir günde küsmedikAllah sizi
Varsa kesinlikle inkar edecek,sevgilime aldım demeyecek herhalde, boşuna sorma.Gizlice çözmeye çalışDirek sorsam mı o kolyeyi kime neden aldın
Tüm zekice fikirler lavaboda akla gelirKız şimdi lavaboyu temizlerken aklıma geldi
Sen bunun profil fotosunu açtın ya, o kadın fotoğrafınızı görüp de eşine söylemiş ve kolyeyi eşin anlama diye ondan alıp sana getirmiş olabilir. Sen sevin ama yine de bir takipte kal.
Çamaşır suyu etkisiTüm zekice fikirler lavaboda akla gelir
Ay nasıl sevindim sonucu okuyuncagüle güle kullanın kolyenizi
Ayy değildir yaaTüm zekice fikirler lavaboda akla gelir
Nasıl yapcamIlk sayfaya guncelleme yazin bence konu sahibesi okurken solugumu tuttum neyse ki adam masum cikti
Teşekkür ederimAy karnıma ağrılar girdi allahım kızlar da burda ona bak buna bak diyince neler varmış diye kendimi parçaladımÇok şükür çok sevindim güle güle kullanın
Off bilmiyorum ki yaaGuncellemeyi gordum gule gule kullanin kolyenizi:)
Niye 1 hafta beklemis şiir yazmak 1 haftayi mi bulmus yine sinir olacak ayrinti buldum ehehe neyse gidem yemek yapam
Sana aldım dediAaaa eşiniz size mi almış kolyeyi oh iyi bari ya çok şükür
Ben hala boşansın istiyorum dermişim ajdjasjja
Melek figürlü ve kar taneli kolyelere kimse kanmasın kızlar lütfen
Bekle ve takipte kal. İyice delil geçir eline. Tabii ki çok zor bir durum ama bunu yapmak zorundasın.Şimdi size soruyorum ben bu şüphelerimi eşime sormalı mıyım yoksa bekleyeyim mi ama beklemek ölüm gibi geliyor göğsümün üzerinde bir ton ağırlık var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yaaa teşekkürlerTansiyonum fırlamıştı yeminle, çok geçmiş olsun
Bir kullanıcı melekli kolyeye tav olan metresin aklına tüküreyim mi ne öyle bir şey yazmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?