Kızlar yardım edin galiba aldatılıyorum bu şüphe beni yiyip bitirecek🥹

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bekleyın lütfen delil olsun elınızde kolueyı nerden sıparıs vermıs

Allah sizi

Valla profil fotoğrafı hanımefendiyi ele vermiş olabilir. Düşündüm, o kadından geri almaz ama kuyumcunun birinden aynı kolyeyi alıp gelebilir. Biz bu erkeklere bir günde küsmedik
Siz bugünkü kredi kartı harcamalarına bir bakın çaktırmadan.
İnşallah ben kötü düşünüyorumdur

Sakın sakın sormayın. Bu kez sizi bir şekilde inkar eder ve telefonunu falan ortada bırakmaz. Ekstra dikkat eder. Çok normal davranın. Evde devamlı takip edin. Tuvalette balkonda fısır fısır konuştuğu biri var mı? Abuk saatlerde ortalardanvkayboluyor mu gibi. Takip eder bulursunuz

Direk sorsam mı o kolyeyi kime neden aldın
Varsa kesinlikle inkar edecek,sevgilime aldım demeyecek herhalde, boşuna sorma.Gizlice çözmeye çalış

Size vermiş ama sevgililer günü alıp niye 1 hafta beklemiş,bana mı mantıklı gelmedi.Veya sizin vatsap profilinizi düzenlemenize işkillendi,siz yine de temkini elden bırakmayın.

Son düzenleme:
Tüm zekice fikirler lavaboda akla gelir

Şimdi size soruyorum ben bu şüphelerimi eşime sormalı mıyım yoksa bekleyeyim mi ama beklemek ölüm gibi geliyor göğsümün üzerinde bir ton ağırlık var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bekle ve takipte kal. İyice delil geçir eline. Tabii ki çok zor bir durum ama bunu yapmak zorundasın.
Zaten aldığı kolye en büyük delilin diyebilirim. Sakın ona soru sorma. Sorarsan anlar ve izlerini yok eder. İz bırakmasını sağlamalısın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…