Kızlar yardım edin düşük mü yaptım acaba???

Civardaym

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
9
3
32
Kızlar merhaba, ben henüz 10 aylık evliyim 4-5 aydır cocuk düşünüyoruz. korunmadık. Çikolata kistim var diye ara düzensiz kanamalarım oluyordu. adetim gününde olur ama. adetten 6 gün önce pembe kanama geldi. adete kadar kan gelmedi. adetim iki gün geçti. ramazan ayı diye tarlusal içmeye başladım adetim başlasın oruç borcu olmasın diye. sonra kanama başladı ama çok sancım oldu ve belim çok ağrıdı. hiç adet ağrısı çektiğimi hatırlamam ömrüm boyunca. üç gün sancıyla gezdim beyaz-gri gibi bi parça düştü leblebi kadar ve çok sulu kanamalar oldu. parça düşünce sancım azaldı. adet belirtisi sandığım göğüs sancılarm bitti. düşük mü yaptım acaba çok ikilemdeyim. nolur yardım edin.

Kızlar merhaba, ben henüz 10 aylık evliyim 4-5 aydır cocuk düşünüyoruz. korunmadık. Çikolata kistim var diye ara düzensiz kanamalarım oluyordu. adetim gününde olur ama. adetten 6 gün önce pembe kanama geldi. adete kadar kan gelmedi. adetim iki gün geçti. ramazan ayı diye tarlusal içmeye başladım adetim başlasın oruç borcu olmasın diye. sonra kanama başladı ama çok sancım oldu ve belim çok ağrıdı. hiç adet ağrısı çektiğimi hatırlamam ömrüm boyunca. üç gün sancıyla gezdim beyaz-gri gibi bi parça düştü leblebi kadar ve çok sulu kanamalar oldu. parça düşünce sancım azaldı. adet belirtisi sandığım göğüs sancılarm bitti. düşük mü yaptım acaba çok ikilemdeyim. nolur yardım edin.
Bebek istiyorsanız neden tarlusal kullandınız . Belki hamilelik vardı bilemeyiz tabi . Keşke kullanmamış olsaydınız . Allah önce sağlığımız ı düşünüyor oruç konusunda . Özür olunca sonrada kaza yapabiliyorsun . Bilmiyorum olablir kusura bakmayın uzun süredir bekliyorum hamile olmayı böyle fevri davranışlara çok kızıyorum . Keşke test yapsaydınız tarlsal da progestn var diyorlar düşük yapmıyor diye duydum ama önce tedbir bizden taktir Allahtan.

Olabilir bilemiyorum bence bu kadar anormalliğin üstüne bir kadın doğumcu görsün sizi. Bence çocuk isterken tarlusal içmeyin bir daha

kistimden dolayı adet öncesi lekelenme tarzı kanama oluyordu birkaç aydır. yine öyle sandım adetim başlayacak sandım. göğüslerim de acıyordu. yine olmadı diye düşündüm. üzülmüştüm hep yerleşme kanaması sanıyordum. sokağa cıkma yasagı vardı gidip test de alamadım. acile de gidemedim. doktor rahim duvarın kalınlaşmış dedi adetin başlamazsa tarlusal içebilirsin dedi. cünkü her ay 13-14 gün düzensiz kanama ile geciyo.

Olabilir bilemiyorum bence bu kadar anormalliğin üstüne bir kadın doğumcu görsün sizi. Bence çocuk isterken tarlusal içmeyin bir daha
acemiyim bilemiyorum ki, adetim yine bir türlü başlamadı sanıp içtim. normalde ilaç hiç kullanmam. ramazanı adetle gecirmeyeyim diye içmiştim. :KK43:

acemiyim bilemiyorum ki, adetim yine bir türlü başlamadı sanıp içtim. normalde ilaç hiç kullanmam. ramazanı adetle gecirmeyeyim diye içmiştim. :KK43:
Mübarek ay için yapmışsın bu çok güzel ancak daha dikkatli olmamız lazım.sen beni dinle bir doktora git.

X