Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesi Kızlar yardim edin 😕
- Konu Sahibi RESEN
- Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
- 5 Haziran 2020
- 231
- 140
- 23
- 31
Bilmiyorum ki hic bugün aldi test sonuçlarını ilgilenen doktor yarın gelecekmiş yarın tekrar gitcez. Şubat ayında da tedavi olmuştuk ozaman daha iyiydi bu değerlerden varikosel olabilir mi bu değerlere gore birde 2 buçuk ay falan vitaminle k.boynuzu pekmezi kullanmistiVarikosel var mı ?
- 5 Haziran 2020
- 231
- 140
- 23
- 31
Hormonlar nasıl önemli olan o. Keçiboynuzu fsh yükseltir öyle hormonlara bakmadan kullanmasaydın keşke. Doktor anlardı varikosel olduğunu yarın kontrol eder tekrarBilmiyorum ki hic bugün aldi test sonuçlarını ilgilenen doktor yarın gelecekmiş yarın tekrar gitcez. Şubat ayında da tedavi olmuştuk ozaman daha iyiydi bu değerlerden varikosel olabilir mi bu değerlere gore birde 2 buçuk ay falan vitaminle k.boynuzu pekmezi kullanmisti
Inşallah teşekkür ederim destek içinHormonlar nasıl önemli olan o. Keçiboynuzu fsh yükseltir öyle hormonlara bakmadan kullanmasaydın keşke. Doktor anlardı varikosel olduğunu yarın kontrol eder tekrar
- 5 Haziran 2020
- 231
- 140
- 23
- 31
Doktorun ilk istemesi gerekn şeylerden biri hormonlar. Fsh lh prolaktin total testesteron önemli bunlar hemde çok mutlaka yaptırHormon tahlili yapmadılar hiç doktordan hormonlarınında bakılmasını isteyebilir mi yoksa doktor gerek görürse mi yapıyor?
- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
- 648
merhaba sperm konsatrasyonu en az 15 milyon olmalı ama sizde sınırda yani öyle kötü değilOhh be yükleyebildim
Eki Görüntüle 2680428
morfoloji 4 olmalı 3 çıkmış ama oda normal
hızlı hareketliniz yok ( o normal değil malesef)
hareketlerinizde sorun var
varikosel varmı diye baktırın.. yoksada takviyelerde düzelir diye düşübnüyorum
Bu degerler yeterli bence hareketin ileri si hizli veya yavas olarak bazi testler ayirmiyor ileri hareketi toplam 32, toplam motilite de 40 olmali sizde 20 ve 50 bunlar. Bizim hareket 22 ve 40 I ken yeterli dediler konsantrasyon 13 morfoloji 1di. Morfolojiyi onemsemiyorlar zaten anlamadim neden bakildigini.
Evet onu söyledim eşime doktor bir ay sonrasına test istemiş ozaman detaylı bakilcakmisDoktorun ilk istemesi gerekn şeylerden biri hormonlar. Fsh lh prolaktin total testesteron önemli bunlar hemde çok mutlaka yaptır
Varikosel yüzeysel bakılmış doktor yok demiş ama ultrasonda istemiş biz devlette tedavi görüyoruz 7 ay sonrasına kontrol vermişler ultrason için 1 ay sonra tekrar sperm testi yapılacak ozaman daha detaylı bakarız demiş bende bu ay ilaç kullandım aşılama yapılabilir mi bu değerlemerhaba sperm konsatrasyonu en az 15 milyon olmalı ama sizde sınırda yani öyle kötü değil
morfoloji 4 olmalı 3 çıkmış ama oda normal
hızlı hareketliniz yok ( o normal değil malesef)
hareketlerinizde sorun var
varikosel varmı diye baktırın.. yoksada takviyelerde düzelir diye düşübnüyorum
Bende öyle şubat ayında da tedavi olduk biz eşim proxeed plus ve keçiboynuzu özü içiyordu düşmüş değeri şubat ayına gore ama farklı merkezler bilemiyorum nasıl inceliyorlar orda da morfoloji 2ydi burda 3 çıkmış mesela ozaman ileri hızlı hareketli %33 tüBu degerler yeterli bence hareketin ileri si hizli veya yavas olarak bazi testler ayirmiyor ileri hareketi toplam 32, toplam motilite de 40 olmali sizde 20 ve 50 bunlar. Bizim hareket 22 ve 40 I ken yeterli dediler konsantrasyon 13 morfoloji 1di. Morfolojiyi onemsemiyorlar zaten anlamadim neden bakildigini.