• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi kızlar yardım edin cok sıkıldımmmmmmm

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

n_karak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2007
68
0
86
41
Ankara
arkadaslar benım oglum tam 2,5 yasında (32 aylık).daha once cesıtlı zamanlarda tuvalet egıtımıne basladık olmadı bıraktık hastalandı ben calıstıgım ıcın kres yapamadı kreste oglum gıbı altına yapan cocuk yok ay olarakta genelde oglumdan daha buyukler herneyse cesıtlı nedenlerle wc alıskanlıgı kazanamadık zorlamadık bıraktık.sımdı sırf bu ıs ıcın kresın psıkologu 4 gun evden cıkmayın sureklı sorun vs gıbı dıyerek alıstırabılecegımızı soyledıgınden solayı anneanneyı cagırdık anneanneye bayılırızı cunku.ılk gunler gayet ıyıydı goturunce bıraz bekleyerekte olsa yapıyorduk bızde oduller verıyorduk aferınler sakızlar vs.bugun 8 gun krese baslayalı uc gun oldu ama bı turlu cısının kakasının geldıgını soylemıyor.lazımlıkta cısını yapıyor cısımı yaptım dıyor kakayı sadece bır kere yakalayabıldık her gun yapan cocuk 2-3 gunde bır yapmaya basladı.sımdı ınatlastı sanırım oturmak ıstemıyor agresıf hareketlerı var ben ne yapacam cok yoruldum artık akıl verın ara vermek ıstemıyorum artık cunku her aradan sonra bıraz daha dayanırsam beze donecegımızı sanar gecen defa oyle oldugu ıcın bu defada ınatlasırsam boyle olur dıye dusunuyor sanırım.cesıtlı kıtaplar aldık banyoda oyunlar oynuyoruz goturup bekleyınce yapıyor ama asla soylemıyor hersey hazır bence ama neden soylemıyor.yardım edın her yolu denedım.

merhaba arkadaşım.nolur bırakın yapsın bezine..benim oğlumda 3 yaşını doldurduktan sonra öğrendi..biz de bütün sülale seferber olduk 2yaş 3 aylıkken..önce inatlaştı sonra nefret etti...tuvaleti görürr görmez yere oturuyordu.çamaşırını dahi çıkartamıyorduk.sonra da ben inatlaştım öğretiyceğim diye çocuğu çok hırpaladım.ama sonra pes ettim.
bir gün komşunun 5 yaşındaki oğlu(onu çok sever) bize gelmişti.o tuvaleti gidince peşinden gönderdim.ou izledi.o gün bezini çıkardı.ne gecene gündüz bez bağlamıyorum artık.arada kaçamaklar oluyor.şimdi 3 yaş 2 aylık
lütfe n kendinizi de çocuğunuzu da üzmeyin.hem benimki de kreşe gidiyordu.hiç üzmeyin çocuğunuzu

bir de kaka eee pis kötü kokuyor yerine.....aaaa bak bu bezdeki kaka ne değişik.aynı otobüs kamyon yada prensesse benziyor.sen mi yaptın.?baba gelince babaya da gösterelim falan gibi şeyler kullanın.bir doktor tavsiye etmişti ve ie yarıyor:))))))

Back