Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar hazıran 10 da dogum yapıacm ve daha şimdidden çok şidetli agrılarım var vajinam kopucakmış hibi agrıyo benım gıbı daha şşimdiden agrı çeken var mı kızlar
ben canım 22 hft.ken kasık rahim ağrısı çok çektim 2 hft.hastanede tedavi gördüm de öylelikle geçti benim ama halen hap kullanıyorum erken doğumu engelleyici doğuma kadar da kullanacağım ...
kızlar hazıran 10 da dogum yapıacm ve daha şimdidden çok şidetli agrılarım var vajinam kopucakmış hibi agrıyo benım gıbı daha şşimdiden agrı çeken var mı kızlar
geçmiş olsun cnm doktoruna danış bence benim de ağrılarım oluyor ama genelde adet ağrısı gibi bazen belim çok ağrıyor sanırım hareketsizlikten oluyor çünkü kalkıp biraz iş yapınca geçiyor..bazen de eğilince ya da eğilmeli nbir iş yapınca ağrıyor..bu saatten sonra normal herhalde ama eğer sürekli bir ağrın varsa bence doktoruna söylemelisin çok geçmiş olsun..bu arada benim doğumum da 10 haziran da görünüyor ama bakalım kısmet...