Sivilceli Ciltler kızLar yardım edin cildim kurdu ve gün geçtikçe siviLceLer artıyo !!yardım lütfnn

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

babyystar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2008
4
0
34
kızLar ciLdim kuruyo ve çok fasLa siviLce yoq ama gün geçtikçe artıyo gibi ne yapabilirimfisfisfis

evde hemen yapabilecegin, yogurt, bal , aspirin maskesi bana iyi geldi umarim sana da iyi gelir.

benim bildiğm kuru ciltte sivilce çıkması imkansız...anlamadımfisfisfisfisfisfisfisfisfis

1-2 aspirini bir kac limondamlasinda erit, 1 tatli kasigi bal ve yogurt karistir birazda zeytinyagi, bukadar.

haftada bir yetiyor, ama ilk haftada 2 kez yap, sonra haftada bir, umarim faydasini görürsün.

canım sivilceli cilde yogurt sürülmez :ecrin_bebek:

Ama kuru diyor, kuru cildede yogurt cok iyi geliyor, ayni problem bendede vardi gecen kis, kup kuru soyulan cilt, ve acayip sivilce ergenlige yeni girmisim sanki, ben bunu uyguladim, süper oldu, hersey normale döndü.

Ayrica suna dumankayanin bir cok maske tarifinde yogurt var, ben sivilceli cilde yogurt sürmeyin diye okumadim, belki gözden kacirmisimdir, ama bana gercekden iyi geldi.

Biraz insan kendi cildini taniyip ona göre birseyler yapmali,
o olmaz su olmaz diye kesin birsey yok bence.

yoğurt ve limon maskesi yüzüme çok güsel geldi bakalım böle giderse yüzümde sivlceden eser kalmıcak inş.öle olurr

Sevindim memnun kaldigina, demeki seninde cildine yogurt iyi geldi.
Ciltden cilte farkli oluyor, bana da iyi geliyor.

yoğurt ve limon maskesi yüzüme çok güsel geldi bakalım böle giderse yüzümde sivlceden eser kalmıcak inş.öle olurr

yha geçeR gißi oLdu ama bu sefer minik minik sivilceLer çıktı bepanthene die bi krem varmış dışı maviymiş sizce onu kuLLansam geçermi:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…