• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar yardım edin bu gelinlik nasıl..

saadet07

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
14
0
16
Antalya
Bu gelinliği diktirmek istiyorum etek uçlarınada minil çiçekler koydurucam sizce nasıl?

$elia-saab-2012-gelinlik-modelleri.png

Çok cici ama diktireceğin modaevini çok iyi seçmelisin.
Her yer dikemez bunu bence..

Umarım becerebilirler.. Düğünüm kır düğünü olucak 31 mayısda antalyada çok gelinlik baktım çok aradım bunda karar kıldım. inşallah güzel dikebilirler.

çok hoş bir model..benzer bir model askılı olarakta görmek istersen bu modelide düşünmeni öneririm.etek uçlarındansa üst tarafa zenginlik katması için alttaki model gibi yaptırabilirsin..

Eklentiler

• $urun_336.jpg
    $urun_336.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 79
harika zaten cok ünlü bir markanın modeli eger diktirceğin yer aynısını yapabilirse gercekten cok hoş olur canım benim de favorilerim arasında :)

Görmüştüm ben bunu. Bence çok zarif, beğendim

Ama dikkat edin güvendiğiniz bir yter olsun, güzelim modeli mahvediyorlar..

kızlar çok saolun yorumlarınız için. gelinlikçim bire bir yaparım diyor pazartesi dikime başlıycaz umarım güzel sonuçlar alırız.

Merhaba. Ben Sevda Türk
2003 yılından bu yana kadın terzisiyim. 6 yıldır ise Vakko Tekstil A.Ş bünyesinde gelinlik terzisi olarak çalışmaktayım. Ek olarak son 2 yıldır da evimde sizler gibi firmalara yada şahsen talepte bulunan gelin adaylarına gelinlik dikmekteyim. Esenyurt ta oturmaktayım. Dikimleriniz de bünyenize yardımcı olabilmek adına karşılıklı görüşerek size birlikte çalışmayı teklif ediyorum. Dikmiş olduğum modelleri Gelinlik Store sayfamda incelemeniz mümkündür.
İrtibat telefonum 0507 578 43 53
Konu ile ilgili geri dönüşünüzü rica eder saygılar sunarım.
İyi çalışmalar.

Back