• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar yardım edin acilllllllll :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Biricikim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
194
73
98
Kızlar ben ilk dış gebelik sonra da 2 düşük geçirdim. Dış gebeliği sağ taraftan geçirmiştim ama sonra aynı yerden normal gebelik olmuştu. Şimdi de adet günüm ilk kırmızı sonra kahverengi kanama geldi test yaptım silik. Çok korkuyorum dış gebelik olmasından sağ tarafımda ağrı var belimde ağrı var. Geçen sefer geçirdiğimde daha geç kanamam olmustu. Sizde yine dış gebelik midir? Ölcem korkudan

Acilde kan verebilirsin istersen

Şimdi verdim doktor baktı kist falan göremedi kan sonucuna göre birşey söyleyecek hala ağrım var tabi çok korkuyorum

Kızlar ben ilk dış gebelik sonra da 2 düşük geçirdim. Dış gebeliği sağ taraftan geçirmiştim ama sonra aynı yerden normal gebelik olmuştu. Şimdi de adet günüm ilk kırmızı sonra kahverengi kanama geldi test yaptım silik. Çok korkuyorum dış gebelik olmasından sağ tarafımda ağrı var belimde ağrı var. Geçen sefer geçirdiğimde daha geç kanamam olmustu. Sizde yine dış gebelik midir? Ölcem korkudan
Sağlıklı gebeliğimi öyle öğrenmiştim. Pozitif olun. İyi düşünün iyi olsun

İnşallah benim de iyi olur. Kanama için ne yapmıştınız benim iyice arttı
Dinlenin. Bacaklarınızı yukarı kaldırıp uzanın. Kalp atışı alana kadar başka birşey yapamazsınız. Yarın tekrar bhcg ölçtürün. Az da olsa artması lazım yoksa düşük yapıyorsunuz demektir. Hakkınızda hayırlısı.

Kızlar 2 gün sonra beta hcg 25.5 çıktı. Çok ağrılı ve kanamalı 2 gün geçirdim bildiğin adet oldum. Sizce hala umut var mı ? Belim hala ağrıyo bu arada:KK43:

Kızlar 2 gün sonra beta hcg 25.5 çıktı. Çok ağrılı ve kanamalı 2 gün geçirdim bildiğin adet oldum. Sizce hala umut var mı ? Belim hala ağrıyo bu arada:KK43:
Pihtilasmayi onleyip tutunmasini saglamak icin yarim bardak suya limon sikip hergun 1 bardak icin diyor ibrahim saracoglu
TABI TANSIYON PROBLEMINIZ YOKSA!

Hayırlı olsun bence yaşadığınız şey yerleşme kanaması. Hcg de katlanıyor sıkıntı Yok. Dinlenmeye aynen devam ☺ aynısının tıpkısını yaşadım şimdi oğlum 1 yaşında. Rahat olun Allah'ın izniyle sizinle kalacak gibi görünüyor

Hayırlı olsun bence yaşadığınız şey yerleşme kanaması. Hcg de katlanıyor sıkıntı Yok. Dinlenmeye aynen devam ☺ aynısının tıpkısını yaşadım şimdi oğlum 1 yaşında. Rahat olun Allah'ın izniyle sizinle kalacak gibi görünüyor
Yazdıklarınız moral oldu valla çok sağolun:dua: inşallah bende sağlıkla hayırlısıyla kucağıma alırım:)

Bugün test yaptım silikleşmiş:( kanamam durduğu halde neden böyle oldu anlamadım sadece damla damla kahverengi akıntı var. Bi de bugüne kadar sağ kasığım ağrıyordu bugün sol tarafımda şiddetli bi ağrı var. Ne oluyo bana bi fikri olan var mı? :(

Bugün test yaptım silikleşmiş:KK43: kanamam durduğu halde neden böyle oldu anlamadım sadece damla damla kahverengi akıntı var. Bi de bugüne kadar sağ kasığım ağrıyordu bugün sol tarafımda şiddetli bi ağrı var. Ne oluyo bana bi fikri olan var mı? :KK43:
Aynı marka testte bile duyarlılıkta farklılıklar gözlenebilir. İdrar testi sağolsun pozitifi gösterir ama artış takibi yapılamaz. Ayni siliklikte çıkmayabilir. Yerleşme kanaması bitmiş birikintiler geliyor muhtemelen artık. Beklemekten başka yapabileceğiniz bişey yok. Çok aklınıza takıyorsanız son bir kan testi daha yaptırın gerçekten düşüş mü var görürsünüz

Haklısınız herşey olabilir. Doktorum bir hafta sonra tahlil istedi ama benim içim içimi yiyor hem dış gebelikten hem düşükten korkuyorum :( hayırlısı artık

Kızlar bugün kan testi yaptırdım maalesef 27 çıktı. 3 günde 25 ten 27 ye çıkmış. Dış gebelik olmaz inşallah:(

Back