Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok üzgünüm:KIZLAR 5+1 HAMİLEYİM.DEMİN ÇAMAŞIRINDA KAHVE RENGİ Bİ LEKENLENME GÖRDÜM ÇOK KORKTUM ACABA BİR SORUN TEŞKİL EDER Mİ?LÜTFEN YARDIMCI OLUN...:çok üzgünüm:
canım bu konuda bilgim yok ancak ihmal etme derim ben hemen dr. görün canım belki sorunyoktur en azından için rahatlar birde kendini yorma çok ayakta kalma yat uzan dinlen inşallah herşey yolundadır merak etme
Canım bende dün sabah wc de kağıtta kırmızı kan gördüm şöyle 3 cm felan vardı.Çok korktuk dr.a gittim baktı ultrasonda da allahtan rahimde olan bir kanama değil dedi.Mutlaka dr.a görünmen lazım az da olsa çok ta olsa.
Güzelim Bildiğim Kadriyla Hamilelikte Bazen Olabiliyormuş Böyle şeyler Bi Arkadaşimdada Olmuştu.şimdi Nur Topu Gibi Bebeği Hatta Bugün Bebeğini Görmeye Gittik.tabi Sen Yinede Bir Doktora Git.
hemen dr ara bendede oldu 1 aylıkken sonra kan geldi düşük tehlikemin olduğunu söyledi doktorum 2 hafta ayağa kalkmadan yattım ihmal etme hemen dr irtibata geç