R RahimaZ Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2024 6 1 1 37 Cuma 16:11 Konu Sahibi Konu Sahibi RahimaZ #1 Selam kizlar, yardim edermisiniz? test sonucum sizce nasil? Doktor Nipt testi vermemi önerdi Eklentiler IMG_6261.webp 23,4 KB · Görüntüleme: 57
Amfibiya Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2020 155 56 98 Cuma 17:30 Konu Sahibi Konu Sahibi RahimaZ #2 Düşük risk diye gördüm. Yaştan dolayı istemiştir. Benim de düşük çıktı yaştan dolayı testi yaptırmamı istedi ben de yaptım. Yaş riski yüksek çıkmıştı.
Düşük risk diye gördüm. Yaştan dolayı istemiştir. Benim de düşük çıktı yaştan dolayı testi yaptırmamı istedi ben de yaptım. Yaş riski yüksek çıkmıştı.
R RahimaZ Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2024 6 1 1 37 Cuma 19:32 Konu Sahibi Konu Sahibi RahimaZ #3 Amfibiya .!.: Düşük risk diye gördüm. Yaştan dolayı istemiştir. Benim de düşük çıktı yaştan dolayı testi yaptırmamı istedi ben de yaptım. Yaş riski yüksek çıkmıştı. Genişletmek için tıkla... Nipt verdiniz sizde?
Amfibiya .!.: Düşük risk diye gördüm. Yaştan dolayı istemiştir. Benim de düşük çıktı yaştan dolayı testi yaptırmamı istedi ben de yaptım. Yaş riski yüksek çıkmıştı. Genişletmek için tıkla... Nipt verdiniz sizde?
Amfibiya Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2020 155 56 98 Cuma 23:28 Konu Sahibi Konu Sahibi RahimaZ #4 RahimaZ .!.: Nipt verdiniz sizde? Genişletmek için tıkla... Verdim canım. Yaş 35
R RahimaZ Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2024 6 1 1 37 Cumartesi 10:50 Konu Sahibi Konu Sahibi RahimaZ #5 Amfibiya .!.: Verdim canım. Yaş 35 Genişletmek için tıkla... canim nipt testinde her şey normal çikdi dogrumu? çok teşekkür ederim canim
Amfibiya .!.: Verdim canım. Yaş 35 Genişletmek için tıkla... canim nipt testinde her şey normal çikdi dogrumu? çok teşekkür ederim canim
Amfibiya Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2020 155 56 98 Cumartesi 12:47 Konu Sahibi Konu Sahibi RahimaZ #6 RahimaZ .!.: canim nipt testinde her şey normal çikdi dogrumu? çok teşekkür ederim canim Genişletmek için tıkla... Sonuç daha çıkmadı canım. Kanı vereli 1 hafta oldu daha.
RahimaZ .!.: canim nipt testinde her şey normal çikdi dogrumu? çok teşekkür ederim canim Genişletmek için tıkla... Sonuç daha çıkmadı canım. Kanı vereli 1 hafta oldu daha.
R RahimaZ Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2024 6 1 1 37 Cumartesi 14:50 Konu Sahibi Konu Sahibi RahimaZ #7 Amfibiya .!.: Sonuç daha çıkmadı canım. Kanı vereli 1 hafta oldu daha. Genişletmek için tıkla... Bende bugun verdim sabah,insAllah ikimizde güzel cevap alirizdua edelim kaç yaşındasıniz?
Amfibiya .!.: Sonuç daha çıkmadı canım. Kanı vereli 1 hafta oldu daha. Genişletmek için tıkla... Bende bugun verdim sabah,insAllah ikimizde güzel cevap alirizdua edelim kaç yaşındasıniz?
Amfibiya Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2020 155 56 98 Cumartesi 23:14 Konu Sahibi Konu Sahibi RahimaZ #8 İnşallah canım. 35 yaşındayım RahimaZ .!.: Bende bugun verdim sabah,insAllah ikimizde güzel cevap alirizdua edelim kaç yaşındasıniz? Genişletmek için tıkla...
İnşallah canım. 35 yaşındayım RahimaZ .!.: Bende bugun verdim sabah,insAllah ikimizde güzel cevap alirizdua edelim kaç yaşındasıniz? Genişletmek için tıkla...