Kızlar yardım ediiiiiinn ocağım mahvoldu!!!

nazargah15

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
33
0
11
Gaziantep
Kızlar hepinize merhaba, size geçen hafta yaptığım bi salaklıktan söz edicem ve başına böyle bişey gelmiş ve çaresini bulmuş arkadaşlar lütfen yardımcı olsun yoksa ocağı söküp pencereden atmama az kaldı
Geçen hafta tezgahı temizlerken siyah olduğu için baya kireci belli ediyor, oyüzden birazda kireç sökücü döktüm oda en etkilimi etkilililerinden, neyse tezgaha dökmüşken birazda ankastre ocağa döktüm (sanki ne kireç olucaksa orada) gözümü temizlik bürümüş, neyse tezgahı sildim. Ocağa giriştim siliyorum siliyorum siyahlaşıyo, resmen leke leke siyahliklar oluştu ocak ebru deseni gibi oldu, tanınmaz halde ve hemde daha 1 yıllık, eskide değilki değiştiriym, lütfen kızlar yardım edin ocağın hali içler acısı ve çok pis duruyor...

Cifle silmeyi dene.boyasi cikmissada aldigin yerle gorus.yada yetkili servislerde boya maddesi vs bi caresi vardir.

Ankastre ürünler satan yerlerde temizleme, parlatma için bi ürün satılıyor. İsmini bilmiyorum ama bir sorun. Belki faydası olur.

Bende bekarken yeni çaydanlığa dökmüştüm... kirec söküçü... annem üzülmüstü kapkara olmştu akan yerlere... sonra bi tezgahlar varmş bunları parlatan tamir eden oraya göndertti annemm.. düzeldi ama eskisi gibi olmadı...

Boyaya zarar vermişsin muhtemelen. Servise gönderirsen tekrar boyayabilirler belki ama garanti kapsamında olmaz.

Taksitle bi ocak almaktan başka çözümü yok . O kdr pahalı değil . Hele ankastreler çok ucuz 300 liraya ankastre ocak var .

Tekrar boyanmasi lazım anladigim kadari ile boyayi siyirmis ama garantiye girmez..o yüzden biraz pahalı olabilir..ama mecbur servise durumu anlatıp göndereceksin. .galiba nette de boya satılıyor ama ne kadar kullanışlı olur bilemem..

Taksitle bi ocak almaktan başka çözümü yok . O kdr pahalı değil . Hele ankastreler çok ucuz 300 liraya ankastre ocak var .
1 yıllık olmasa neyse onu bile zorla aldırdım eşime eve yeni geçiyoruz yeni olsun diye, şimdi böyle dersem ne der bana bilmiyorum hem bende kıyamıyorum, sıra ocağa gelene kadar çok eksik var çünkü...

ocağım deyince evliliğin sandım.kafam arabesk çalışıyor bu aralar uğraştıkca daha kötü olabilir canım.o tür eşyaların sprey boyası oluyor.koçtaş gibi yerlerde..önce aldığın yere sor olmadı koçtaş vs yerlere bak bi

1 yıllık olmasa neyse onu bile zorla aldırdım eşime eve yeni geçiyoruz yeni olsun diye, şimdi böyle dersem ne der bana bilmiyorum hem bende kıyamıyorum, sıra ocağa gelene kadar çok eksik var çünkü...
İnsanlık hali, canını üzdüğüne değmez . Öyle kullan . Benimde yeni aldığım davlumbaz ocak 1 yıl sonra küf yapmıştı. Çok çirkin gözüküyordu. Ne yapsam çıkartamadım . Öyle kullandım . Gözün alışır. Evin nazar boncuğu olsun .ha birde porçöz diye 150 liralık markalı evyeye tuz ruhu dökmüştüm . Sıyırdı attı metali . Onuda öyle kullandım .

Cnm o ocagn ustunu bir kereliqine mahsus degism hakkn war ztn garanti kapsaminda..eger servis geldi garanti kapsamina grmiyor derse kendn yenisini talep edeblrsn servisci soylemsti 50-60 tl arasyms..ocak dgsmiyor o senin lekeledgn plaka dgsiyor..moralini bu kadar bozma yahu halledilemeyecek bisey dgl:):)

bozmuşsun eski haline geitremenin mümkün olduğunu sanmıyorum

ama görüntüsü bozuldu diye de 1 senelik çalışan ocağı da kaldırıp atamazsın

pratik bir çözüm ömericem
ben evimde yapıyorum

gerçi benim nedenim tembellik ama
:)
sende de işe yarayabilir

ben ocağımı aleminyum folyo ile kaplıyorum
aslına bakarsan görüntü olarak bile benim hoşuma gidiyor
ama tabiki zevkler farklılık gözterir

ocak temizleme gibi bir derim yok

kirlendiğinde
o folyaları çıkartıp
yerine yenisini kaplıyorum
:)
5 yıllık ocağım
ve sanırsın
daha dün alınmış
özellikle ızgara kısımlarında oluşan ve silinierek bile çıkmayan artıklar vardır ya
eser yok
geçenlerde başlık değişimi için çağırdığım servis elemanı bile temizliğine hayran kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…